НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.917
Поени од реакции
17.885
Durant sea neka gleda Playoff na televizija.
Ke gledaat zaedno so najjakiot igra4 hihihihih
Автоматски споено мислење:

Зато шо е црнец или зато шо имаше во просек 33/10/4 и веќе трета сезона е тесно меѓу него и Јокич? Нереално ќе беше 3-0 во Мвп за Јокич да биди. Сфаќам Србомани во покушај сте пола и го сакате ама реално да гледаме. Дека е далеку подобар во плејофот то стои. Но ова е МВП на регуларнио дел.
Иначе ништо ново од Сиксерси и Санси вчера. Лузерскио менталитет е тешко да се преброди.
Единствен параметар по кој камерунецот беше подобар е по поени. На страна што како пичка побегна од дуелот во Денвер.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.346
Поени од реакции
11.775
Ете го мојот човек, се почуствува прозван па со сета сила да ја одбрани џукелава од Фила.
Не знам зошто ама сите омилени играчи му се визички јаки играчи како Ембид, Грифин, Џејмс.
Претпоставаувам дека Лукаку му е омилен играч во фудбал.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Зато шо е црнец или зато шо имаше во просек 33/10/4 и веќе трета сезона е тесно меѓу него и Јокич? Нереално ќе беше 3-0 во Мвп за Јокич да биди. Сфаќам Србомани во покушај сте пола и го сакате ама реално да гледаме. Дека е далеку подобар во плејофот то стои. Но ова е МВП на регуларнио дел.
Значи не беше заради наративот што го почна Перкинс, со тоа дека гласале за Јокиќ само зашто е бел? Скоро цела сезона Јокиќ беше подобар и беше фаворит за МВП. Баш кога Перкинс почна да јаде говна, се погоди Денвер да изгуби 5 по ред, а истовремено Ембид даваше по 35 поени на утакмица. И наеднаш се сврте работата и Ембид го направија фаворит.

Реално Јокиќ не ни беше лош тие 5 утакмици, освен против Спарс, кога и покрај тоа што имаше трипл-дабл, беше катастрофа во одбрана. Бев на таа утакмица и можам да кажам дека цел тим не играше одбрана и им даваа да прават што сакаат. Наредните утакмици Јокиќ не беше лош, ама на Мареј и МПЏ не им одеше шутот.

Зашто на ист начин не дојде до пресврт при крајот на сезоната, кога Филаделфија изгуби 4 по ред, вклучувајќи ја и таа кога Ембид беше "повреден" против Денвер?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.389
Поени од реакции
35.049
Ајде честито на Денвер и навијачите за конференциско финале (ќе почекам малку дали да им посакам среќа за понатаму). :)
Автоматски споено мислење:

Oригинал Ференги лик може да глуми, без многу шминка и специјални ефекти (ни карактерот нема да мора многу да менува).

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.861
Поени од реакции
21.709
Mоже е постирано предходно, мене ми излезе на фб како стори па да споделам :

p.s. За животната приказна на Џими може трилер филм да снимат !!!!

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Значи ако Јокич ми е омилен играч сум србоман, дечко полека со дрогата, таквите како тебе им го зимате на пола црнчуги од енбеа на уста.
Ne site no povekjeto od vas na koi Jokic vi e omilen igrac ste srbomani.

Najinteresni mi se onie likovi koi bukvalno od pred nekolku dena ili nedeli pocnaa da drkaat na Jokic :pos:
Ajde ne se palete do tolku, nema da osvoi titula.
Ke se naviva za Lebron sea, se nadevam gi dobivaat na Denver, podobro ke navivam za Bron da lapne 5ta titula odkolku Jokic.

Kakva sezona kje bide ova za Lakersi dokolku osvojat titula.
Od minimimalni shansi za obezbeduvanje playin do titula.
Navivam za Lakersi

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.820
Поени од реакции
9.796
Ne site no povekjeto od vas na koi Jokic vi e omilen igrac ste srbomani.

Najinteresni mi se onie likovi koi bukvalno od pred nekolku dena ili nedeli pocnaa da drkaat na Jokic :pos:
Ajde ne se palete do tolku, nema da osvoi titula.
Ke se naviva za Lebron sea, se nadevam gi dobivaat na Denver, podobro ke navivam za Bron da lapne 5ta titula odkolku Jokic.

Kakva sezona kje bide ova za Lakersi dokolku osvojat titula.
Od minimimalni shansi za obezbeduvanje playin do titula.
Navivam za Lakersi
Убаво ти прави партизанен, навистина умрено си било.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Убаво ти прави партизанен, навистина умрено си било.
Ubavo mi pravi, mi go pusi kurot celo vreme.
A ti pak si zalutal vo temava kako povekjeto koj izniknavte odednash.

Колку тимови смени до сега сезонава Изи?
Ic ne smenav, od pocetok navivav za Fila i Nets pa koga se raspadnaa Nets i ovoj otide vo Feniks odtogash navivam i za PHX.

C

confusion

Гостин
Па искрено подобро и да сум србоман неголи северџан и да ме палат црнци и американци, без разлика дали сум Јокиќ фан или не. Какви глупости пишувате понекогаш, како да не живееме во иста држава, што толку арно видовте од тие пусти американци.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.423
Поени од реакции
39.009
Ејј прокрастинаторот жив бил бе. Примеќам дискусијата не ми изгледа целосно а тоа красти го цитирале кој ми е на игнор скоро 6-7 години.:pos::pos:

Ликот ги хејташе Меси и Нејмар кога беа во прајмот и кога освоија ЛШ. Тоа е се шо треба да знаете за него. Цел фан клуб го има на игнор, изгледа сеа на нба се префрлил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom