- Член од
- 12 ноември 2022
- Мислења
- 840
- Поени од реакции
- 1.208
Durant sea neka gleda Playoff na televizija.
Ke gledaat zaedno so najjakiot igra4 hihihihihDurant sea neka gleda Playoff na televizija.
Единствен параметар по кој камерунецот беше подобар е по поени. На страна што како пичка побегна од дуелот во Денвер.Зато шо е црнец или зато шо имаше во просек 33/10/4 и веќе трета сезона е тесно меѓу него и Јокич? Нереално ќе беше 3-0 во Мвп за Јокич да биди. Сфаќам Србомани во покушај сте пола и го сакате ама реално да гледаме. Дека е далеку подобар во плејофот то стои. Но ова е МВП на регуларнио дел.
Иначе ништо ново од Сиксерси и Санси вчера. Лузерскио менталитет е тешко да се преброди.
Значи не беше заради наративот што го почна Перкинс, со тоа дека гласале за Јокиќ само зашто е бел? Скоро цела сезона Јокиќ беше подобар и беше фаворит за МВП. Баш кога Перкинс почна да јаде говна, се погоди Денвер да изгуби 5 по ред, а истовремено Ембид даваше по 35 поени на утакмица. И наеднаш се сврте работата и Ембид го направија фаворит.Зато шо е црнец или зато шо имаше во просек 33/10/4 и веќе трета сезона е тесно меѓу него и Јокич? Нереално ќе беше 3-0 во Мвп за Јокич да биди. Сфаќам Србомани во покушај сте пола и го сакате ама реално да гледаме. Дека е далеку подобар во плејофот то стои. Но ова е МВП на регуларнио дел.
Oригинал Ференги лик може да глуми, без многу шминка и специјални ефекти (ни карактерот нема да мора многу да менува).gnasnoto sustestvo
mamba od ali ekspres,
Ne site no povekjeto od vas na koi Jokic vi e omilen igrac ste srbomani.Значи ако Јокич ми е омилен играч сум србоман, дечко полека со дрогата, таквите како тебе им го зимате на пола црнчуги од енбеа на уста.
Убаво ти прави партизанен, навистина умрено си било.Ne site no povekjeto od vas na koi Jokic vi e omilen igrac ste srbomani.
Najinteresni mi se onie likovi koi bukvalno od pred nekolku dena ili nedeli pocnaa da drkaat na Jokic
Ajde ne se palete do tolku, nema da osvoi titula.
Ke se naviva za Lebron sea, se nadevam gi dobivaat na Denver, podobro ke navivam za Bron da lapne 5ta titula odkolku Jokic.
Kakva sezona kje bide ova za Lakersi dokolku osvojat titula.
Od minimimalni shansi za obezbeduvanje playin do titula.
Navivam za Lakersi
Ubavo mi pravi, mi go pusi kurot celo vreme.Убаво ти прави партизанен, навистина умрено си било.
Ic ne smenav, od pocetok navivav za Fila i Nets pa koga se raspadnaa Nets i ovoj otide vo Feniks odtogash navivam i za PHX.Колку тимови смени до сега сезонава Изи?