НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.177
Лехехехехеброн

Ееее копиле едно мајката да ти ја ебам јас цццц
Дејвис нема шанса да биде спремен за г6 така?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Толку се силите без Дејвис и чаламењето на Леброн.
Нареднава поштено ќе го примат писмото и чао.
30 разлика шо е мн е многу, очај невиден.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Битно Брон ќе има оправдување за дебакалот.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.361
Поени од реакции
11.820
Па слаб тим има реално. Гасол, Шрудер, Дејвис, Херел, Драмонд, Калдвел Поуп, Морис и Метјус.
Се се тоа клупа играчи хехе.
Искрено дојдов на темава да ја прочитам сеопфатната анализа на Ванлок, ама нема некако

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.312
Поени од реакции
3.367
Ништо чудно и Филаделфија истото да ги снајде без Ембиид, како на Лејкерс без Дејвис..

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.166
Поени од реакции
11.894
Па слаб тим има реално. Гасол, Шрудер, Дејвис, Херел, Драмонд, Калдвел Поуп, Морис и Метјус.
Се се тоа клупа играчи хехе.
Искрено дојдов на темава да ја прочитам сеопфатната анализа на Ванлок, ама нема некако
Го нема кога губат, само кога добиваат темата ја претвараме од НБА во Лејкерс фан пејџ.

Ванлок знае муабет за баскет да прави, само кога сака, кога не сака т.е. кога ќе дадеш некоја објективна критика за Лејкерс ќе земе ќе те прогласи за хејтер на Лејкерси и ќе ти ги изврти зборовите демек имаш нешто против тимот.

Лани т.е. неполна година нема, кога јас и тој правевме муабет дека малку покомплетен Мајами имаше шанси против ТОЈ лејкерс тим од лани (кој очигледно на крај испадна подобар од овој - иако голем дел од нас мислеше поинаку) Ванлок сам се произнесе така бидејќи победуваа.
Годинава кога губат, де не мрази сите, де сме биле Скип Бејлис аналитирачи, де сме мразеле некој тим и такви муабети.

Добар е Ванлок, само пристрасно гледа на работите како и секој страстен навивач на некој тим (навивач на свои 13 години, само што ги нема толку).

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.468
Поени од реакции
35.194
Aбе ви реков јас, темава најмногу живнува кога Лејкерс губат. :D

За тебе? Нема проблем, само да дојдам дома вечер да ја изгледам утакмицата.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.177
само да дојдам дома вечер да ја изгледам утакмицата
Сериозно ова ќе го направиш? 80 разлика изгуби Лејкерс, пари да ми даваш не би ја гледал утакмицата.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.468
Поени од реакции
35.194
Не дека морам да гледам за претпоставам како ја усрале работата, Феникс прави гужва во рекет а Лејкерс шутери немаат ни за лек. Цело време ја играат истата тактика а Вогел нема расположен никаков шутер да ги казни, а не помага ни тоа што инсистира Драмонд да игра многу минути.

Ни една утакмица не сум пропуштил... Ок, една - таа втората со Орландо, некако така испадна и ми остана неизгледана. Сигурно нема да пропуштам утакмица од плејоф па сеедно колку и да бил резултатот.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Многу тука беа убедени дека овој ростер на Лејкер бил појак од тој лани што го имаа, а сега други приказни слушам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom