НБА Сезона 2017-2018

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Јас од фотеља повеќе влијание имам од Лу.
Леброн повеќе се троши годинава од лани, тоа е евидентно, Вејд е 1/4 од играчот што беше, 25 минути максимум може да издржи, камоли да ја носи екипата. Голем проблем е тоа за Кливленд, Леброн не е млад како порано, а сите знаеме дека неговата игра се базира на физикусот кој ако го троши со вакво темпо против Бруклин и остала боранија, црно им се пишува во плејоф.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Gi zagleav Nju Orleans... Mame mu ebam kolku se mokjni Kazns i Dejvis.. Najmnokniot tamdem 4ka i 5ka se u cela liga...

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
632
Поени од реакции
973
Crowder :facepalm:
Комотно може да им пуштат снимка од наптреваров на сите деца и да им викаат кога овај игра во НБА и за вас има надеж :popce:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Јас од фотеља повеќе влијание имам од Лу.
Леброн повеќе се троши годинава од лани, тоа е евидентно, Вејд е 1/4 од играчот што беше, 25 минути максимум може да издржи, камоли да ја носи екипата. Голем проблем е тоа за Кливленд, Леброн не е млад како порано, а сите знаеме дека неговата игра се базира на физикусот кој ако го троши со вакво темпо против Бруклин и остала боранија, црно им се пишува во плејоф.
abe vakvi estimacii koa davaat od dve izigrani utakmici,koj kolku moze da izdrzi, smeski

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
abe vakvi estimacii koa davaat od dve izigrani utakmici,koj kolku moze da izdrzi, smeski
3-3 скор, Вејд максимум 26 минути изиграно има, тој и онака лани се шлепаше дека е веќе во години и плус без колена, а има уште 70+ утакмици од регуларна сезона. Мислиш ќе се зголеми неговата минутажа и продуктивност до крај на регуларен дел и воедно ќе биде во топ форма за плејоф? Тешко таа работа, не е 2007 година.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Комотно може да им пуштат снимка од наптреваров на сите деца и да им викаат кога овај игра во НБА и за вас има надеж :popce:
Дали го виде моментот кога у ќош беше сам за тројка, се местеше добри 2 секунди и утна цел обрач...:pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: No9

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Ова треба да им се објасни на тие дечки кои на темава Кроудер го направија дефанзивен Тони Ален и офанзивен Клеј Томсон.

Уште мислите дека Кавси го добија трејдот? :D

Sent from my Shoot_1 using Tapatalk

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
632
Поени од реакции
973
Дали го виде моментот кога у ќош беше сам за тројка, се местеше добри 2 секунди и утна цел обрач...:pos:
Мене појак момент ми беше кога во контра ја додаде топката 5 метри назад :vozbud:
На прв тренинг те учат тоа, кога ке се запишуваш

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Не пишувајте така ќе имаат аргумент дека кралО немал екипа.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom