НБА Сезона 2013/2014

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
koa si sitnaa 15 razlika nema faul ne faul....Wade se vrajka u forma
Како нема фаул не фаул? Очигледна работа не свират, жива среќа не е плеј оф ова. Не сум на ниту една страна но секогаш сум против лошо или тенденциозно судење.

Член од
20 декември 2013
Мислења
3
Поени од реакции
2
Незнам стварно што се случува со Коби и Роуз.Значи такви баксузу се па тоа ти е :place:. За Лејкерс незнам(пошто рекоа дека ќе отсуствува 6 недели),али за Булс(иако сум нивни најголем фан)би влегле у плејоф али без некој успех таму.Kој не е упатен,еве,нека види
http://www.youtube.com/watch?v=neUsomakNC8
http://www.youtube.com/watch?v=nFMFvlu__us
Иначе за другите тимови се покажаа добро (со исклучок на Нетси и Њу Јорк Никс(n))
Според мене најдобар руки за сега е Мајкл Картер Вилијамс.Дечкото си покажа како се игра (особено во првите утакмици):cuc:.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Ова со Коби не е ништо сериозно, и баш добро е што ќе паузира некое време. Сезонава е многу небитна за него, а и за Лејкерси така да нема потреба да се троши безпотребно.

Член од
5 април 2013
Мислења
3.394
Поени од реакции
7.049
Незнам стварно што се случува со Коби и Роуз.Значи такви баксузу се па тоа ти е :place:. За Лејкерс незнам(пошто рекоа дека ќе отсуствува 6 недели),али за Булс(иако сум нивни најголем фан)би влегле у плејоф али без некој успех таму.Kој не е упатен,еве,нека види
http://www.youtube.com/watch?v=neUsomakNC8
http://www.youtube.com/watch?v=nFMFvlu__us
Иначе за другите тимови се покажаа добро (со исклучок на Нетси и Њу Јорк Никс(n))
Според мене најдобар руки за сега е Мајкл Картер Вилијамс.Дечкото си покажа како се игра (особено во првите утакмици):cuc:.

Бесмислено е да ги ставаш Коби и Роуз во иста реченица за малери со повреди. Коби скоро 20 години играше без некои посериозни повреди, ретко пропушташе натпревари, и никогаш не беше заради повреди спречен да си го постигне потенцијалот во кариерата, додека Роуз е комплетно спречен да си го оствари потенцијалот заради повредите. Жити една МВП титула што освои и толку. Уште од млад наголемо го удрија повердите.
--- надополнето: 21 декември 2013 во 01:24 ---
Ова со Коби не е ништо сериозно, и баш добро е што ќе паузира некое време. Сезонава е многу небитна за него, а и за Лејкерси така да нема потреба да се троши безпотребно.

Најјако е што Лејкерси беа многу подобри без него. Нема да ме чуди ако се подобри сега откако е пак во аут. А да не правам муабет што на Лејкерси повеќе им се исплаќа да губат...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Бесмислено е да ги ставаш Коби и Роуз во иста реченица за малери со повреди. Коби скоро 20 години играше без некои посериозни повреди, ретко пропушташе натпревари, и никогаш не беше заради повреди спречен да си го постигне потенцијалот во кариерата, додека Роуз е комплетно спречен да си го оствари потенцијалот заради повредите. Жити една МВП титула што освои и толку. Уште од млад наголемо го удрија повердите.
--- надополнето: 21 декември 2013 во 01:24 ---

Најјако е што Лејкерси беа многу подобри без него. Нема да ме чуди ако се подобри сега откако е пак во аут. А да не правам муабет што на Лејкерси повеќе им се исплаќа да губат...
Тоа ми е и мене муабетот... На Лејкерси оваа сезона не им е уопште битна и повеќе им се исплати да губат отколку да победуваат. Така да вакви паузи како оваа на Коби нема да ме чудат воопшто, доколку се случат нормално. Коби треба што е можно повеќе да се сочува оваа сезона за наредната да може да ја изигра на највисоко можно ниво, колку ќе му дозволи телото у моментов, па што биде нека биде. Оваа сезона џабе е и да дава 110% од своите можности кога не може ништо да направат.
--- надополнето: 21 декември 2013 во 02:40 ---
УПС :vozbud:

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Ауу Џорџ каква одбрана му игра на брадата,жив го изеде.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Тарнер за Фили, во име на фразата ""кога сака, сака".

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Аууу Џорџ каков секс му мава на Харден... Изгледа Индијана излегува од мини кризата во последните неколку натпревари.

П.с. Гренџер се врати после долга пауза.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom