НБА Ол-Стар 2012

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе западов што победи победи него има ли крај ова оскариве :pos:

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
37.5 минути од можни 48.

Претерано играње. И оној стариот што збореше на крај, спикерот, само мене ми изгледаше ко' да со сила сака да збори? Или таков му е гласот...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
океј де, можеби некому тројките се атрактивни... Шо мислиш, Грифин за џабе даде тројка, Хауард за џабе имаше 5 обиди за три !? :P
Тројките се атрактивни за центрите, затоа и пуцаат Грифин и Хауард, бидејќи во живот не шутнале на официјална утакмица, исто како што беше атрактивно кога Шек шутираше :D... Се знае за овие другите, дека атракција е забивање, асистенција, али-уп :)...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ќе се изедев жив ако Ист тепаше, особено по фактот што цел меч бегаа западњациве 10+ .. Башка и го хејтам ЛеБрончето така да.. Иначе супер меч изигра, ѕверски, ама пак го има она лузерското во себе.. Нешто му фали.. Можда му фали Kobe system :)))

Иначе се на се, за разлика од вчера, се исплатеше седењево до 5 саат, супер меч. Ова беше каде каде поатрактивно и поинтересно за разлика од она бљувотинана вчера.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Па тоа шо го фатив не беше лошо во прво полувреме имаше повеќе атракција отколку во второ. Ме интересира Роуз дали имаше мала минутажа или мене така ми се чинит? Освем двете тројки едно заедно шо ги даде, не видов нешто друго од него...

ps.
Најакиот момент беше на полувреме коментаторот ко рече Питбул се преставува како рапер. Ако тој е рапер, јас сум ЛеБрон Џејмс, нешто во тој стил. :D

G

_Ghost_

Гостин
Па тоа шо го фатив не беше лошо во прво полувреме имаше повеќе атракција отколку во второ. Ме интересира Роуз дали имаше мала минутажа или мене така ми се чинит? Освем двете тројки едно заедно шо ги даде, не видов нешто друго од него...
Имал проблеми со грбот, се штедел, затоа го немаше.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Западов од секогаш сум го мразел...Дурант и Вестбрук како мали деца се радуваа, ем ги пуштаат ем тоа петлето се беси како будала, како само го погледна Кралот. Истокот си играа ташаци, Хаурад најслаб, заедно со Бош и Рондо, Роуз влезе во 3/4 ги растури едно 10-тина поени и толку, Вејд и Ентони ако сакаа си играа, сосема солиден учинок.Вејд влезе во историја, трет трипл-дабл после Џејмс и Џордан. За Кралот немам зборови, едноставно ги растресе сите до еден на крајот да треперат, од каде ќе му сакаше погодуваше.
Добар алл-стар после повеќе време, само едино шо ме нервираше е Дурант и Вестбрук шо се форсираа толку. Коби стандард кога треба си игра, звер си е, и заслужено е таму кај што е.
п.с Честито МВП на Дурант, ќе биде голем играч.:)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Епа ко неќите да гледате толку тројки и себичење ќе си гласате за Рубио од следната година :)

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
Na Howard veke mu e smaceno od Orlando, apla go bojkotirashe all starov, strajk so neigranje i zaebanciii, saka da ima kaze dzabe starter i najmnogu glasovi koga mene dushava mi vika aaauffffff od Orlando so 100/h, ne mie mene do all star zaebancii . Celo vreme samo muabet si praveshe i trojki pucashe (aj donekade interesno e na all star centrive da se raspucaat za 3 , ama bar da pogodat 2-3...........so ne ja biva ne ja biva................dogodina treba Howard da se bojkotira i nikoj da ne mu glasa od fanovite..............ako ne ti se igra ne igraj......

toa pa Kobeto koga gi najavuvaaa na pocetokot gi stavil racite vo dzep, celo vreme si gi topli jajcata.......abe izvadi gi ajvan starter si plus na so lici toa.......vo cela taa euforija i takvo spektakularno najavuvanje ti so racite v dzep...........prost coek.........i toa Deng pa so maiceto,,,,,,,aj arno ne dojde so banjarkata na vlecki so fenot u dzep...............nedisciplina......afrikanska stoka.........

Pa toa pa Westbrook...........so se izdra ko da ne videlo basket i prvpat da go fatil obracot............nishto cudno so go izbraa za zapadov....... pa ako mu go prevedete prezimevo bukvalno ispaga na makedonski zapadnjacka bruka.......WEST brook ...........tuka negde e i so google translate

za Kralov sto da se kaze a sto ne e kazano veke.............samo pofalni zborovi.......najkonzistenten kral za utki vo poslednata cetvrtina...........em go imashe izramneto all star rekordot za 3pt FGM.......namesto da odeshe da go srushi i starvno da bide kral i da ja izramnese utakmicata. so trojka.............on gi krunisa zapadov so pobeda.........zatoa e KRAL

kobeto pa ja zapna ushte od pocetok , rano rano (da ne nema vreme) da go stigne Jordan ta da go stigne...........poleka be drugarce ......demek dogodina nema da igra pak za all starov............a i misleshe taka lesno ke go napravi toa........ama bez KRV da padne ne se rusat na Jordan rekordi tuku taka

Tom Thibodeau e car......izmislen trener...... si izigra najpametno so gi cuvashe i Rose i Deng na klupa........si vika ke go e-am ke si gi abam ja igracite ......ZA STO ?????!!!!............za besenje po obraci...........i u playoff ke sviram...........MISLITE SLUCAJNO WADE I LEBRON gi FORSIRASHE CELO VREME ?!...........si vika neka igraat neka se besat ova majmunive od Miami neka is izvadat ocite i iskrshat nosovite da si lapnam ja na east titula .........i 50 neka dade Lebron ako saka.........Tom sakashe ovie da se ispovredat da se vitosaaat.............da gi unishti skroz..............abe Tom, koj tebe ne te znae !

koa dojde red Bynum, so shtakite da bide starter.......................a inace pa...........

Член од
8 септември 2011
Мислења
100
Поени од реакции
17
Na Howard veke mu e smaceno od Orlando, apla go bojkotirashe all starov, strajk so neigranje i zaebanciii, saka da ima kaze dzabe starter i najmnogu glasovi koga mene dushava mi vika aaauffffff od Orlando so 100/h, ne mie mene do all star zaebancii . Celo vreme samo muabet si praveshe i trojki pucashe (aj donekade interesno e na all star centrive da se raspucaat za 3 , ama bar da pogodat 2-3...........so ne ja biva ne ja biva................dogodina treba Howard da se bojkotira i nikoj da ne mu glasa od fanovite..............ako ne ti se igra ne igraj......

toa pa Kobeto koga gi najavuvaaa na pocetokot gi stavil racite vo dzep, celo vreme si gi topli jajcata.......abe izvadi gi ajvan starter si plus na so lici toa.......vo cela taa euforija i takvo spektakularno najavuvanje ti so racite v dzep...........prost coek.........i toa Deng pa so maiceto,,,,,,,aj arno ne dojde so banjarkata na vlecki so fenot u dzep...............nedisciplina......afrikanska stoka.........

Pa toa pa Westbrook...........so se izdra ko da ne videlo basket i prvpat da go fatil obracot............nishto cudno so go izbraa za zapadov....... pa ako mu go prevedete prezimevo bukvalno ispaga na makedonski zapadnjacka bruka.......WEST brook ...........tuka negde e i so google translate

za Kralov sto da se kaze a sto ne e kazano veke.............samo pofalni zborovi.......najkonzistenten kral za utki vo poslednata cetvrtina...........em go imashe izramneto all star rekordot za 3pt FGM.......namesto da odeshe da go srushi i starvno da bide kral i da ja izramnese utakmicata. so trojka.............on gi krunisa zapadov so pobeda.........zatoa e KRAL

kobeto pa ja zapna ushte od pocetok , rano rano (da ne nema vreme) da go stigne Jordan ta da go stigne...........poleka be drugarce ......demek dogodina nema da igra pak za all starov............a i misleshe taka lesno ke go napravi toa........ama bez KRV da padne ne se rusat na Jordan rekordi tuku taka

Tom Thibodeau e car......izmislen trener...... si izigra najpametno so gi cuvashe i Rose i Deng na klupa........si vika ke go e-am ke si gi abam ja igracite ......ZA STO ?????!!!!............za besenje po obraci...........i u playoff ke sviram...........MISLITE SLUCAJNO WADE I LEBRON gi FORSIRASHE CELO VREME ?!...........si vika neka igraat neka se besat ova majmunive od Miami neka is izvadat ocite i iskrshat nosovite da si lapnam ja na east titula .........i 50 neka dade Lebron ako saka.........Tom sakashe ovie da se ispovredat da se vitosaaat.............da gi unishti skroz..............abe Tom, koj tebe ne te znae !

koa dojde red Bynum, so shtakite da bide starter.......................a inace pa...........
Haters gonna hate forever. Дечко ти поарен да не си бе, гарант топка не знаеш да држиш, не па шут да упатиш. Доста само коментираш глупости, овој си ги топлел јајацата, незнам ти што... Ако имаш нешто да кажеш паметно пиши, ако не не треси глупости, не си интересен...

L

Löwe

Гостин

Не знам шо би се случило кога би ти се расипала точката "." од тастатурата, и дај бе, што те мрзи толку едно Алт Шифт да стегниш, не не мрзи цел форум, само тебе те мрзи
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 15:36 ---
SCORING
  • Lead Changes: 0
  • Times Tied: 1
Ова е моментот :)

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
Не знам шо би се случило кога би ти се расипала точката "." од тастатурата, и дај бе, што те мрзи толку едно Алт Шифт да стегниш, не не мрзи цел форум, само тебе те мрзи
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 15:36 ---
SCORING
  • Lead Changes: 0
  • Times Tied: 1
Ова е моментот :)

odma vrtam na zapirka (y) ...........bace tastaturava mi e od titanium........a nema alt na tastaturava i treba racno za da smenam kirilica /latinica da go restartiram kompjuterot........postar mi e:pos:

e dobro de ......koga beshe 151 149 mozeshe da ja resi duri so 3 i na toj nacin em da gi e-e em da rusi rekord za 3pt fgm em MVP.....so 1 udar 3 muvi..................a vaka ni toa ni toa ni toa.....samo slagot :гомце: ......na toa mislev..........eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Еикосаноиди од цел пост, ти се фати за рацете на Коби што му биле у џеб а никаде не го спомна педерскиот потег на Гејд.
Па уште и го окарактеризира тоа ко африканска стока ... :facepalm:
Чудна работа, се прашувам зашто

Али и со скршен нос, со мал потрес на мозок, си играше чоекот, шутираше у клучни моменти, не е битно дали погодил или не, за разлика од леквин кој подаваше на 5 секунди до крај у ситуација кога веќе изиграа акција, промашија и направија офанзивен скок. :eek:

... бил Крал:pos:, принцеза да, можеби, ама да се испичка на крај да не шутира, срамота, дури и за еден олстар, Коби го молел да шутира овој подава на 5 секунди до крај, класичен фејл, си има чоекот психички проблеми, американка да игра ќе се изгуби.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
^ добро само со тие титули сте запнале, па ја шо треба да направам оти бостон има 17 ???
ама не е тоа поентата, не живеам јас во минатото. јесте дека леброн на крајот можеше да шутира, ама затоа кога сакаше тогај даваше поени и куцање. за таква атлетичност и снага како него, коби може само да :drk:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
^ добро само со тие титули сте запнале, па ја шо треба да направам оти бостон има 17 ???
ама не е тоа поентата, не живеам јас во минатото. јесте дека леброн на крајот можеше да шутира, ама затоа кога сакаше тогај даваше поени и куцање. за таква атлетичност и снага како него, коби може само да :drk:
:pos:

Го заборави тука и Џордан, нема везе што долго време не игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom