НБА Ол-Стар 2012

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да бе, ЛеБрон атракција со 3 промашени зицери. :D
Па боље да промаши зицер, за кој ќе се потруди да изгледа атрактивно, отколку да шутира од каде стаса само за да набилда статистика...

G

_Ghost_

Гостин
^^^ Ти го одлајкнав постот поради тоа што го допиша :)
Иначе, и ја не можам да ги сварам ваквите фаци во музиката.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
уфффф леле кое пиче е ова во жолто облечено со искинатите хеланки :icon_lol::icon_lol:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Иако губи Истокот, сепак мене ми се поатрактивни, се гледа дека уживаат во забавата, 90% од поените им беа од забивања... Овие од Западот (читај Брајант и Дурант) како да не се нашутирани, се им е малку :)... Нема ли некој да им даде до знаење дека Атракцијата е битна, не шутот за три...

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Па боље да промаши зицер, за кој ќе се потруди да изгледа атрактивно, отколку да шутира од каде стаса само за да набилда статистика...
Аааа чуди се јас шо била работата... :icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Неможеше без Питбул... :pos:

Иако губи Истокот, сепак мене ми се поатрактивни, се гледа дека уживаат во забавата, 90% од поените им беа од забивања... Овие од Западот (читај Брајант и Дурант) како да не се нашутирани, се им е малку :)... Нема ли некој да им даде до знаење дека Атракцијата е битна, не шутот за три...
океј де, можеби некому тројките се атрактивни... Шо мислиш, Грифин за џабе даде тројка, Хауард за џабе имаше 5 обиди за три !? :P

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
no worries :P

И штета кога емигрирале португалци, шпанци и британци во Америка, биле само обично граѓани. Штета што немало бар еден музичар. Ваљда ќе останеле на класичната музика и ден денес. :D

Овие музички настапи треба да се забранат на спортски натпревар. Според мене, треба да биде нешто во овој стил:

на СЕКОЈ спортски „спектакл“.
Creativity is what we need. :P

И уште еднаш, Go Go West!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Не бе само истокот игра атрактивно коби шутирал па ќе шутира бе тој лерброн два пута крати цепелин за атркција на грифин и ај тоа па и одбрана играат прават фаули бес веза

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дај бе рекламиве за јадење, глупи амери дебели!!!1

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе Гасол колку украдени топки имаше после почнување на акција на Истоков?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Де бе, и на Ол старов ли ќе го хејтате Ле Брон, уа хејтери..:D

Kajgana Shop

На врв Bottom