НБА Ол-Стар 2012

• Креатор на темата Креатор на темата StarScr3am
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе, ЛеБрон атракција со 3 промашени зицери. :D

Па боље да промаши зицер, за кој ќе се потруди да изгледа атрактивно, отколку да шутира од каде стаса само за да набилда статистика...

^^^ Ти го одлајкнав постот поради тоа што го допиша :)
Иначе, и ја не можам да ги сварам ваквите фаци во музиката.

уфффф леле кое пиче е ова во жолто облечено со искинатите хеланки :icon_lol::icon_lol:

Иако губи Истокот, сепак мене ми се поатрактивни, се гледа дека уживаат во забавата, 90% од поените им беа од забивања... Овие од Западот (читај Брајант и Дурант) како да не се нашутирани, се им е малку :)... Нема ли некој да им даде до знаење дека Атракцијата е битна, не шутот за три...

Па боље да промаши зицер, за кој ќе се потруди да изгледа атрактивно, отколку да шутира од каде стаса само за да набилда статистика...

Аааа чуди се јас шо била работата... :icon_lol:

Неможеше без Питбул... :pos:

Иако губи Истокот, сепак мене ми се поатрактивни, се гледа дека уживаат во забавата, 90% од поените им беа од забивања... Овие од Западот (читај Брајант и Дурант) како да не се нашутирани, се им е малку :)... Нема ли некој да им даде до знаење дека Атракцијата е битна, не шутот за три...

океј де, можеби некому тројките се атрактивни... Шо мислиш, Грифин за џабе даде тројка, Хауард за џабе имаше 5 обиди за три !? :P

no worries :P

И штета кога емигрирале португалци, шпанци и британци во Америка, биле само обично граѓани. Штета што немало бар еден музичар. Ваљда ќе останеле на класичната музика и ден денес. :D

Овие музички настапи треба да се забранат на спортски натпревар. Според мене, треба да биде нешто во овој стил:

на СЕКОЈ спортски „спектакл“.
Creativity is what we need. :P

И уште еднаш, Go Go West!

Питбул без наочари =
rats.jpg

Не бе само истокот игра атрактивно коби шутирал па ќе шутира бе тој лерброн два пута крати цепелин за атркција на грифин и ај тоа па и одбрана играат прават фаули бес веза

Дај бе рекламиве за јадење, глупи амери дебели!!!1

Абе Гасол колку украдени топки имаше после почнување на акција на Истоков?

Де бе, и на Ол старов ли ќе го хејтате Ле Брон, уа хејтери..:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom