A
Ali Pasha
Гостин
Ти заврши ли тревата@Ali Pasha еве сте вие следбениците на педофилот и сериски убиец свињата Мухамед. Исти кур сте со овие говногожциве. Да се забрани исламот што побрзо. Гнасотија.
Ти заврши ли тревата@Ali Pasha еве сте вие следбениците на педофилот и сериски убиец свињата Мухамед. Исти кур сте со овие говногожциве. Да се забрани исламот што побрзо. Гнасотија.
Баш така изгледаше... Или се обидуваше да му даде помош. Којзнае, ама фино би било да се знае нешто подетално па пренесете кој ќе налета на нешто.
На второ гледање (и во нешто подобар квалитет), дап... Џандарот прво по дифолт почнува да го апси Германецот, веројатно и спремни биле во близина да поапсат десничари ако има и најмала причина. Додека го апси, попива нож во врат - истиот нож со кој неколку секунди претходно е колен Германецот.
Илија, а зошто се дигна врева нешто за депортирање на мигранти од Германија? Нешто закон за имигранти ќе носат или?Буквална инвазија, градчево последнава година се наполни преку ноќ, баш ме интересира како ќе се тера понатаму. Слушнав од еден Србин дека во соседно градче исто така мало пред некоја недела, Сириец убил рандом мало девојче во маркет со нож. Тешко на белите жени низ западот од средната класа, оние кои не убедуваат во мутликулти седат далеку од метроа и улици.
Не знам брат, не сум толку упатен ама можам да ти кажам дека како некој со вреќа да ги фрла, барем јас сум таков и се приметувам, за овие две години зголемен е бројот многу, ни најмалку не изгледа дека некого депортираат некаде. И сите до еден не работат бе, имаат мал милион придобвки поради тие кризни подрачја, го ебат системот како сакаат, луди со сила ќе се направат само да не поработат малку. Има неколку згради каде што се сметени они, светлата работат дење и ноќе, никој не спие и седат по цел дел, баш ќе направам слика една во споредба со други згради каде сите легнуваат уште во 8 оти утре се на рмбањеИлија, а зошто се дигна врева нешто за депортирање на мигранти од Германија? Нешто закон за имигранти ќе носат или?
Почина синоќа од раната џандарот.Орден за полицаецот што пукаше, му го спаси животот на колегата.
А само колку невини жртви имаат погребано неспособниве само затоа што се осетиле во зададен момент "загрозени".Прегледај го приврзокот 419177
Неколку пати сум пишувал на оваа тема, и со секој нов инцидент само ми се потврдува тезата, а тоа е дека на жените апсолутно не им е местото во службите(полиција и војска) ниту пак да носат униформа. Еден куп примери каде што ова се повторува, а најмногу страдаат нивните колеги, во случајов џандарот што беше збрцан во грбот. Да седат во канцералија и да куцаат некои документи? Ок, ама да ми се шета во униформа, со пендрак и пиштол, и при првата фрка вака да бега како избезумена, у затвор одма би ја склепал. Умрел човекот, затоа што оваа не знае да превземе акција во даден момент.
Убави се филмовите на телевизии што ги гледате каде што џандарките се многу јаки и се справуваат со сите предизвици, ама реален живот и не иде така баш едноставно.