Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.704
Поени од реакции
33.915

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.704
Поени од реакции
33.915
Видеото е симнато од твитер. Еве од телеграм со подобар квалитет.

Дали ми се чини дека полицијата прво тргна на белците?

Прегледај го приврзокот 418889
На второ гледање (и во нешто подобар квалитет), дап... Џандарот прво по дифолт почнува да го апси Германецот, веројатно и спремни биле во близина да поапсат десничари ако има и најмала причина. Додека го апси, попива нож во врат - истиот нож со кој неколку секунди претходно е колен Германецот.

Во вакви ситуации џандарите прво окривуваат белци, тоа е новото време.
Бонус факт? Џандарот е исто имигрант. :unsure:

Член од
12 октомври 2021
Мислења
50
Поени од реакции
53

Снимка од друг агол.
Сепак и дечково со сина јакна што беше "апсен" од полицаецот, маваше по погрешен "напаѓач".

Јесте дека се се деси во рок од 5 секунди, ама од 20 полицајци, само двајца да извадат пиштол и само еден да пука...

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.776
Поени од реакции
2.754
Буквална инвазија, градчево последнава година се наполни преку ноќ, баш ме интересира како ќе се тера понатаму. Слушнав од еден Србин дека во соседно градче исто така мало пред некоја недела, Сириец убил рандом мало девојче во маркет со нож. Тешко на белите жени низ западот од средната класа, оние кои не убедуваат во мутликулти седат далеку од метроа и улици.
Илија, а зошто се дигна врева нешто за депортирање на мигранти од Германија? Нешто закон за имигранти ќе носат или?

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Илија, а зошто се дигна врева нешто за депортирање на мигранти од Германија? Нешто закон за имигранти ќе носат или?
Не знам брат, не сум толку упатен ама можам да ти кажам дека како некој со вреќа да ги фрла, барем јас сум таков и се приметувам, за овие две години зголемен е бројот многу, ни најмалку не изгледа дека некого депортираат некаде. И сите до еден не работат бе, имаат мал милион придобвки поради тие кризни подрачја, го ебат системот како сакаат, луди со сила ќе се направат само да не поработат малку. Има неколку згради каде што се сметени они, светлата работат дење и ноќе, никој не спие и седат по цел дел, баш ќе направам слика една во споредба со други згради каде сите легнуваат уште во 8 оти утре се на рмбање :D

Член од
24 април 2024
Мислења
469
Поени од реакции
888
Орден за полицаецот што пукаше, му го спаси животот на колегата.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.093
Поени од реакции
9.397
Орден за полицаецот што пукаше, му го спаси животот на колегата.
Почина синоќа од раната џандарот.

Повторно ги прегледав снимките, изгледа типот во плавата јакна се сипа на погрешен тип кој всушност прв проба да го попречи напаѓaчот.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.761
Поени од реакции
39.698
Screenshot_75.png

Морал е не познат поим за следачите на педофилот мухамед. Они не го гледаат ова како обид за убиство, туку како успех. Исто е со нашите овдешни педомухамедци.

azAzaxwD_700w_0.jpg

Исламот да се забрани да се практикува како религија, а сите нејзини следбеници да се протераат од Европа.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.761
Поени од реакции
39.698
Screenshot_76.png

Неколку пати сум пишувал на оваа тема, и со секој нов инцидент само ми се потврдува тезата, а тоа е дека на жените апсолутно не им е местото во службите(полиција и војска) ниту пак да носат униформа. Еден куп примери каде што ова се повторува, а најмногу страдаат нивните колеги, во случајов џандарот што беше збрцан во грбот. Да седат во канцералија и да куцаат некои документи? Ок, ама да ми се шета во униформа, со пендрак и пиштол, и при првата фрка вака да бега како избезумена, у затвор одма би ја склепал. Умрел човекот, затоа што оваа не знае да превземе акција во даден момент.

Убави се филмовите на телевизии што ги гледате каде што џандарките се многу јаки и се справуваат со сите предизвици, ама реален живот и не иде така баш едноставно.

Член од
15 јуни 2013
Мислења
1.776
Поени од реакции
2.754
Прегледај го приврзокот 419177

Неколку пати сум пишувал на оваа тема, и со секој нов инцидент само ми се потврдува тезата, а тоа е дека на жените апсолутно не им е местото во службите(полиција и војска) ниту пак да носат униформа. Еден куп примери каде што ова се повторува, а најмногу страдаат нивните колеги, во случајов џандарот што беше збрцан во грбот. Да седат во канцералија и да куцаат некои документи? Ок, ама да ми се шета во униформа, со пендрак и пиштол, и при првата фрка вака да бега како избезумена, у затвор одма би ја склепал. Умрел човекот, затоа што оваа не знае да превземе акција во даден момент.

Убави се филмовите на телевизии што ги гледате каде што џандарките се многу јаки и се справуваат со сите предизвици, ама реален живот и не иде така баш едноставно.
А само колку невини жртви имаат погребано неспособниве само затоа што се осетиле во зададен момент "загрозени".

Kajgana Shop

На врв Bottom