M
M del Mar
Гостин
Мразам:
да учам економија побогу!!!
да учам економија побогу!!!
Горе цитираниве и + неколку мои:..Мразам да станувам рано, очите едвај ги отварам, а вообичаено имам спиено само 5 часа... Мразам да ме тераат да одам на места каде знам дека после 3 секунди ќе сакам да излезам .. Мразам да ме етикетираат... Мразам да го повторувам едното те исто по трипати затоа што или не ме слушнале или не обрнале внимание.. Мразам недели... Мразам кога е многу ладно, врне снег и неможе безгрижно да искочиш ... Мразам змии... Мразам кога брат ми ме прекинува во некоја важна работа и кога непрекинато замара... Мразам кога гледаат дека не ми е добро и прашуваат што ти е ... Мразам луѓе со глава во облаци... Ја мразам првата вечер од настинката кога непрекинато ми тече носот, и јас цело време се будам да го издувам... Мразам кога ќе снема струја и одеднаш ќе ми се исклучи компјутерот ... Мразам да купувам облека за специјални пригоди како нова година, свадби, матура... Мразам кога идиотине пред Маракана бараат лични ... Мразам да го фрлам ѓубрето... Мразам кога мобилниот ќе ми се испразни сред песна и морам остатокот од патот да го поминам без музика ... Мразам кога професорите се преценуваат и се иживљаваат врз нас... Мразам кога се нервирам за ситници .. Мразам кога моите ме прашуваат како беше у школо.... Мразам кога луѓето пијат само за да после кажат дека биле пијани ... Мразам едномесечно замарање каде за нова година, и решавање во последен момент.
Го мразам звукот од правосмукалката.Мразам да одам во школо.
Мразам да бидам втора смена.
Мразам да учам.
Мразам коа врне.
Мразам коа некој ме лаже.
Мразам што сите се замараат со Нова Година.
Мразам што сум болен (моментално).
Мразам да гледам серии.
Мразам коа ќе ми падне нет баш коа ќе седнам на компјутер.
Мразам уште многу работи само не ми текнуваат у моментов.