Мразам да го правам тоа!

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување
Член од
3 октомври 2009
Мислења
36
Поени од реакции
2
мразам да станувам рано,да учам,да се бричам,да барам услуги ..... мразам досадни луѓе, мразааааамммммм

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Мразам да станувам рано,да идам по лекари,да се депилирам,да носам товар,пазарам..:wink:

T

theTinule

Гостин
Мразам што живеам! :pos2: лажам бе!

Мразам што треба да се извинуваш за нешто што мислиш дека со право си го направил, мразам што треба да глумиш лудило во многу случаи, мразам што има такви луѓе што мислате дека ако им речеш нешто лошо дошол крај на светот....и останатото горенадевено :):smir:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Единствено нешто што најмногу го мразам е тоа да станувам рано наутро ...

?

..........

Гостин
Мразам кога ке ме пратат моиве некаде....мајками пред половина час ме тераше да одам во аптека да сум купел нешто...

а јас седнат на кајгана кафенцето сварено цигар во уста...и ми скрши филм ...
е тоа мразам

Член од
14 декември 2008
Мислења
64
Поени од реакции
1
Мразам кога некој се праи попаметен од мене (тие што се стварно попаметни од мене обично не се толку уфурани), мразам да станувам рано, мразам фејсбук и мразам ретардирани љубовни топици и статуси на тазе раскинати женски (посебно кога изникнуваат на страни со заебанции. Сакам да читнам некој виц да се насмеам а наместо тоа глеам паметна мисла од типот ти ќе страдаш ја не се замарам ја сум принцеза со скршено срце бла бла бла). Има и други работи шо ме нервираат ама не се замарам толку со нив.

S

smart ass

Гостин
Јас не мразам.

Има една работа која би се изразил...ме нервира-тоа е аватарот на буцио(бар тој да го врати ко окубена кокошка шо е):toe:

Д

ДаркхарТ

Гостин
мразам кога ми се спие а ме мрзи да си легнам...мразам да станам од кревет насабајле...мразам кога навечер на кајгана никој нема и сама си седам...мразам кога некој ми мудрува без основа...мразам луѓе со предрасуди...мразам кога ми е убаво и си ќутам некој да ме замара со прашањето "што ти е"...

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Мразам да чистам снег од пред врата и да носам дрва.
Исто мразам и кога цел ден така седам дома се плеткам од соба в соба и баш кога ќе решам да излезам некаде ми наоѓаат некаква работа. :lut:

S

StereoLove

Гостин
Мразам да ставам дрва во огинот.
Мразам да станувам рано
Да одам до продавница да купувам цигари на дедо ми и кога ми велат малолетна зашто имам лице како 15 годишно девојче.:tapp:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Најтешко ми паѓа да станувам во црни темници по ова ладново и да идам у школо!
Исто така мразам да седам на некои досадни часови или пак кај некои напорни професори.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Мразам да станувам рано.
Мразам да идам у школо.
Мразам да учам.

Толку.

С

Смока