Моментална физичка состојба (слики)

S

Stef Bachatero

Гостин
Никој не вели дека не треба да си незадоволен со тоа што си го постигнал до сега, сепак си успеал од буцко да стигнеш до некое нормално ниво на масти. Но сепак спуштање под тоа ниво и градење мускулна маса ти е потешко. Најсериозно отиди кај ендокринолог, јас тоа не го кажав за да ти се потсмевам. Имам пријател за кого се сомневав дека има ниво на тестостерон пониско од нормално му предложив да се испита и испадна дека има ниско ниво на тестостерон. Се надевам дека нема да биде тоа случајот со тебе, но зошто да не отидеш, нели?
Ќе се проверам,сакам да знам како и мене ми е здравјето :)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.234
За една година повеќе од 5 килограми мускулна маса ќе добиеш единствено ако си на анаболици.
Повеќе од 3 поточно би кажал :)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Другар те разбирам но за да добиеш 10 кг мускулна маса потребни се барем 2 години тренинг.
Јас 1 година мачев да симнам 25 кг.
Среќен сум со моите резултати без стеориди нормално.

Long way to go.
Прегледај го приврзокот 69381
Стефане дали од седење пред компјутер или то незнам али грбов ти е искривен ко кривата кула во Пиза, оди барај некои вежби малку да се подисправиш.
За хормоните што ти пишаа погоре може да отидеш да си ги провериш чисто ради тебе да знаеш на кое ниво си, бидејќи си доста сумнителен на прв поглед.
--- надополнето: 3 август 2013 во 10:43 ---
10 кг мускулна маса инаку кој и да пиша дека се добива за 1година, повелете со слики со датум да видиме како сте ги качиле за една година 10кг чиста мускулна маса но без стероиди, тоа во превод заедно со вода, масти (али не повеќе од 2% од предходно) би значело околу 15кг плус за една година со задржување пак ќе напоменам на телесните масти дури и намалување нивно бидејќи колку поголема мускулна маса процент на телесни масти треба да намалуваш многу полесно.
Луѓе имам вежбано со луѓе кои се боцнаа и тоа на омндадрен, сустанон, дека, и ред други работи па чиста мускулна маса од 10кг не може да се постигне а камоли на природна база.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.303
Поени од реакции
21.432
Еве ви со стероиди како оди тој процес:

ПРЕД:

ПОТОА:

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Еве ви со стероиди како оди тој процес:

ПРЕД:

ПОТОА:
Али затоа човекот неможе 3 збора да каже без да изгуби здив:

Дали вреди? Зашто да се фрлат xx пари и да си уништува здравје ако може природно? Но сепак почит за дечкото затоа што ја изложи вистината.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Али затоа човекот неможе 3 збора да каже без да изгуби здив:

Дали вреди? Зашто да се фрлат xx пари и да си уништува здравје ако може природно? Но сепак почит за дечкото затоа што ја изложи вистината.
Неможе природно да изгледаш вака, а инаку се слагам главнот фактор се 30 000долари годишно колку што има дадено на хемија, кај нас никој неможе да си го дозволи тоа а не дека нема доволно одлепени да го направат истото за да изгледаат вака

Kajgana Shop

На врв Bottom