Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
И ја сакам да ми се погоди таков згоден тип, со руса коса, со сини очи, шо има кола, пари, добар, по можност глумец или фудбалер, шо ќе ме сака мене и само мене, ама процентот на негово постоење иако е голем во моите соништа е доста минијатурен во реалноста.
e sega zosot ne crn na primer :)), so kafeavi oci so ima kola zastava 101, :)), odlicno telo, bokser, raboti vo banka :)), i ce te saka samo tebe i tebe :))), cekam podgovor :) opisot e moj :))),

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.880
Поени од реакции
20.512
AА што ако само во тоа го бива во се друго што си напоменала не го бива.Само во сексот ли задоволство ќе барате?
--- надополнето: Aug 8, 2011 7:34 AM ---
Е ајде сеа ко на пазар, а што ако баба ми имаше тркала воз ќе беше?
Аман, нормално дека за се си треба целина, во случај на човечка природа највеќе место заземаат работите кои ни причинуваат задоволство и уживање, додека некој е импотентен или фригиден, сексот да ќе му биде најнебитна ствар у врската.

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
А дали во Македонија има поштен маж ? :ROFLMAO: Ќе се јави некој да каже дека е поштен ?:pos:
jas.jpg
Јас, не лажам , не крадам, не сум осудуван,не се тепам,немам убиено никого, не сум измамил, не вршам прељуба, редовно ги подмирувам сите давачки.
Па да мислам дека сум поштен !!

Attachments

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Ima, ja znam edna skopska zenska od strog centar karsi Ramstor, plus magister po medicina i od ljubov otide za eden mlad momak da zivee na selo u Brnjarci, samo ne znam kaj se upoznale?!

Член од
21 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
20
Прегледај го приврзокот 32866
Јас, не лажам , не крадам, не сум осудуван,не се тепам,немам убиено никого, не сум измамил, не вршам прељуба, редовно ги подмирувам сите давачки.
Па да мислам дека сум поштен !!
Е бравоо !!! ;)
А ти си бараш поштена женска?:pos:

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Е бравоо !!! ;)
А ти си бараш поштена женска?:pos:
Значи што подразбираш под поштена ? Ако не лаже , не краде, не убила никого, не извршила измама,не мами,не прави прељуба, тогаш да.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
20
Значи што подразбираш под поштена ? Ако не лаже , не краде, не убила никого, не извршила измама,не мами,не прави прељуба, тогаш да.
Па таква каква што бараат сите овдека ,да била многу убава ,паметна, згодна ,квалитетна риба што не се продава за сок и кафе де ...Ја читаш темава или ....:pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Сакам да чујам женска дефиниција на терминот ПОШТЕНА !

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Па таква каква што бараат сите овдека ,да била многу убава ,паметна, згодна ,квалитетна риба што не се продава за сок и кафе де ...Ја читаш темава или ....:pos:
Да да ја читам,но не барам јас некоја што се продава за кафе и сок,некоја и со толку потоа може скапо да те чини.Сепак дефиницијата за поштен или поштена е доста лабилна и субјективна, и кај секого е различна. Исто и објективноста околу убавина, интелигенцијата за секого е различна, секој си има различен вкус.
Доколку познаваш некоја девојка,која што одговара на описот од предходниот пост, за таква девојка се што имаш да дадеш пак е малку и пак е евтино.
Сепак битно е како човек, колку си подготвен да дадеш.Доколку најдам девојка која што само со една насмевка ке може да ми го стопли срцево, да направи да се чуствувам убаво, тогаш таа девојка за мене вреди колку чаша вода во пустина.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
20
Да да ја читам,но не барам јас некоја што се продава за кафе и сок,некоја и со толку потоа може скапо да те чини.Сепак дефиницијата за поштен или поштена е доста лабилна и субјективна, и кај секого е различна. Исто и објективноста околу убавина, интелигенцијата за секого е различна, секој си има различен вкус.
Доколку познаваш некоја девојка,која што одговара на описот од предходниот пост, за таква девојка се што имаш да дадеш пак е малку и пак е евтино.
Сепак битно е како човек, колку си подготвен да дадеш.Доколку најдам девојка која што само со една насмевка ке може да ми го стопли срцево, да направи да се чуствувам убаво, тогаш таа девојка за мене вреди колку чаша вода во пустина.
Таа Наташа таква е ? :ROFLMAO::vozbud:

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
Таа Наташа таква е ? :ROFLMAO::vozbud:
Наташа, Наташа е многу многу повеќе од тоа .
Наташа вреди многу повеќе и од чаша вода во пустина, вреди колку срцето што ми бие во градиве.
Ех за Елена , Троја водела војна, Ромео убил за Јулија, јас и би убил и би го запалил целиот свет за Наташа.
На сите небесни ангели,би им ги искинал крилјата.
Би се борел со сите демони од пеколот.
Би ги пресушил сите мориња и реки.
Од розино дрво би направил скала до месечината.
Би ја прекопал земјата по сите нејзини богатства, би ги згаснал сите вулкани.
Ете една единствена насмевка дадена од Наташа, приближно толку вреди.
И повторно тоа не би било ни трошка , ни една најобична капка од тоа колку што вреди Наташа.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Да не мешаме сеа садо мазо ефекти, тоа е веќе релација кој што се му треба да се задоволи, искрено да ти кажам, глава од ѕид не ме пали, можеби премногу гледаш хард кор порки, па имаш луди имагинации, а за алатот, си видел ти добар мајстор без саглам алат?

П.С. бај д веј за мој тим навијаш... срамотилаци..
Да сум видел, еве на пример ја хаххаха. Шала на страна ако си за Интер поштуем многу :)

Kajgana Shop

На врв Bottom