Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
И ја сакам да ми се погоди таков згоден тип, со руса коса, со сини очи, шо има кола, пари, добар, по можност глумец или фудбалер, шо ќе ме сака мене и само мене, ама процентот на негово постоење иако е голем во моите соништа е доста минијатурен во реалноста.
Size doesn't matter for you :D ? huhu

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
The point doesn't matter to you?
После македонките биле непоштени курви.
Па не бе , ама дека ептен наброја толку работи ...па затоа да прашам ...да не си заборавила нешо :D

No hard feelings :P

пс:It does matter :)If it's a good one :P

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
И ја сакам да ми се погоди таков згоден тип, со руса коса, со сини очи, шо има кола, пари, добар, по можност глумец или фудбалер, шо ќе ме сака мене и само мене, ама процентот на негово постоење иако е голем во моите соништа е доста минијатурен во реалноста.
Не мора да значи ако изгледаш солидно и излегуваш на места каде искачаат такви типци. Се знае во кои ноќни клубови искачаат таквите што тебе ти се свиѓаат :).

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не мора да значи ако изгледаш солидно и излегуваш на места каде искачаат такви типци. Се знае во кои ноќни клубови искачаат таквите што тебе ти се свиѓаат :).
Брат такви типци излагаат сегде =)

Just saying ... :D

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.155
Поени од реакции
30.281
ова како одговори ко да барам помош во лубовни проблеми :tapp:
--- надополнето: Aug 7, 2011 10:08 PM ---
Па не бе , ама дека ептен наброја толку работи ...па затоа да прашам ...да не си заборавила нешо :D

No hard feelings :P

пс:It does matter :)If it's a good one :P
сметам дека тоа спаѓа под згоден, извини шо не ги распослуам моите фетиши.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Е драг Кејсер, не се сложувам со тебе. Поентата е јасна. Да биде Бред Пит, ама само за лична употреба, да не гледа по туѓи газиња и да не гледа порничи. Плус да пере пегла готви, плус пари да носи, плус добар секс, плус у несвест да ми припаѓа.
Проценотот на неговото постоење?
НЕМА:
Дури ни на филм.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Па нема али може да добиеш некои 90% од тоа што го бараш ако знаеш што и како да понудиш за возврат :D

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.155
Поени од реакции
30.281
Целава тема е тежок сеир така да не ја сфаќај озбилно ;).
сеир бујрум у ЧДА. сеир е сеир, се додека не испадне некој 30 годишен самец со 120 кила и не ги етикетира македонките курви.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
сеир бујрум у ЧДА. сеир е сеир, се додека не испадне некој 30 годишен самец со 120 кила и не ги етикетира македонките курви.
Во право си ама како што гледаш таквите се накотени на форумот па лечат фрустрации ради тоа што не ги бива да фатат женска па сите им се курви :).

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Кај се бара 90% од ова што го набројав?
Можам и да купам, не е проблем.
Па се освен тоа да биде Бред Пит (пошо нели убавината е различна кај секој) ако ме прашуваш мене моеш да го добиеш ако знаеш како да го побараш :D

Сеа јбг ...папучар непапучар ...за некои типки вреди ...
--- надополнето: Aug 7, 2011 10:23 PM ---
ај молим те не си прави индиректна реклама. порфавор.
Дааааааа неам друга работа на форум ќе се рекламирам :D

пс:не сум фудбалер :D

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.155
Поени од реакции
30.281
Па се освен тоа да биде Бред Пит (пошо нели убавината е различна кај секој) ако ме прашуваш мене моеш да го добиеш ако знаеш како да го побараш :D

Сеа јбг ...папучар непапучар ...за некои типки вреди ...
--- надополнето: Aug 7, 2011 10:23 PM ---

Дааааааа неам друга работа на форум ќе се рекламирам :D

пс:не сум фудбалер :D
your argument is invalid.

Kajgana Shop

На врв Bottom