Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
[quote="THE_CHOSEN_ONE, post: 4280381"]Сите се курви, а тие другите се на електро е работава или ми се причинува?
А башка многу,многу ама ептен многу се глупи женскиве во Македонија.................. отиди Бугарија отиди Грција да ти е кејф да правиш муабет со некое лично девојче.

Јас искрено планирам да емигрирам.
Тие се плукнам во тоа кантур створењата.
Еве ти го воведниот пост на темата, ме мрзи да барам по форумов, има уште многу вакви постови.[/quote]
И ти со цел памет при срце си го зема нешто шо пишал чоузен :pos:
Да не ти навредувам интелигенција , али плиз ... тури му пепел на него , ако се водиш според негови провокаторски постови отидовме у неповрат.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
И ти со цел памет при срце си го зема нешто шо пишал чоузен :pos:
Да не ти навредувам интелигенција , али плиз ... тури му пепел на него , ако се водиш според негови провокаторски постови отидовме у неповрат.
Па тоа е проблемот бе друже, Чоузен е провокаторче, ама знаеш ли колку мажи на темава го сфатија сериозно и го поддржаа?

Него, батали, не знам ни јас зашто се замарам со темава.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Батали , се посра и ова системов со цитирање :pos:
Конечно одговорот шо сакав да го видам.
Не се замарајте девојки, машки , шимејл ... колку поеќе време ќе поминете на форумот , ќе ви стане јасно
: )

ПИС АУТ

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
а иначе има и на електро непоштени :D Извор од прва рака ви е ова :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.785
Е глеаш ....таквите жени више се непоштени за 90% од форум алфа мажјаците :)

пс: Заебанција мала ....не мора да глумиш алфа пи4ка .

Позз :D
Не глумам само си кажувам бе, да не кукаш после оти си се заебал со женидбата.......

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.785
Чекај Puma не разбрав ти поштена си? :sneaky:
Па не крадам, не лажам, не шверцам луѓе и дрога преку граница, немам лажен пасош..... Ама тоа е ствар на перцепција, што знам дали сум поштена, уште никој не кажа што е дефиниција за поштеност (n)
--- надополнето: Aug 7, 2011 7:14 PM ---
а иначе има и на електро непоштени :D Извор од прва рака ви е ова :D
Какви се непоштените на електро? А какви поштените?
Јас сеуште немам претстава за каква поштеност се зборува.
Наидов на неколку гледишта:
1. Непоштена - јас сакам да ја ебам, она мене не ми дава.
2. Непоштена - јас сакам да ја ебам, она на сите им дава. Мене не баш.
3. Непоштена - сто посто се плеснала со некого.
4. Непоштена - ми брцна нож во грб (ме извара, поштено откачи)
5. Непоштена - се занимава со проституција, шверц и трговија со луѓе, краде, лаже (и има вошки и спие на таван) итн.....

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Непоштена според избраниов изгледа е девојка на која и се гади од него,а он се обидува као да ја шармира,но тешко му оди. На крај типката му вика:Гони се говедо не досаѓај и он така лут во знак на протест отвара тема: Има ли поштени во Македонија?
Зошто финтата е дека секаде на Балкан девојчињата разговарале,а овде го игнорирале.Далеку е он од фазата за давање :))

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Па не крадам, не лажам, не шверцам луѓе и дрога преку граница, немам лажен пасош..... Ама тоа е ствар на перцепција, што знам дали сум поштена, уште никој не кажа што е дефиниција за поштеност (n)

5. Непоштена - се занимава со проституција, шверц и трговија со луѓе, краде, лаже (и има вошки и спие на таван) итн.....
Тоа е цаката со темава уствари =) Никој не знае за каква поштеност се мисли .... Ја и погоре прашав ^_^

Али чим е у љубов и секс ваљда на тоа се мисли ... :)
--- надополнето: Aug 7, 2011 7:20 PM ---
Непоштена според избраниов изгледа е девојка на која и се гади од него,а он се обидува као да ја шармира,но тешко му оди. На крај типката му вика:Гони се говедо не досаѓај и он така лут во знак на протест отвара тема: Има ли поштени во Македонија?
Зошто финтата е дека секаде на Балкан девојчињата разговарале,а овде го игнорирале.Далеку е он од фазата за давање :))
За него сите невини се до прва брачна ноќ а ? :pos:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.785
Нц - он метафорично смува две женски со обични кафиња и сок раситнета илјадарка и лажни евра...
Некако он непоштено ми мириса, обично не само што е непоштено, ами и казниво да се шеташ со фалц евра.....
Тоа е цаката со темава уствари =) Никој не знае за каква поштеност се мисли .... Ја и погоре прашав ^_^

Јака финта хахахаахахах :)
Јас не сум нит за него нит за никого невина, фала богу.
П.С. И пак сум попоштена од него, јас не користам лаги и лажни пари за да смувам некого....

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Он е невин и си бара невина, не е будала толку години да чека и да земе виновна :)

I

Iblis

Гостин

Де де немој со толку, темава е прав трол, само за зезање не ми е јасно оти не уште тука
П.С. знаете што велат постарите?
"Ебел, не ебел-ебена зимаш " попоштено од ова здравје :cuc:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.785
Он е невин и си бара невина, не е будала толку години да чека и да земе виновна :)
Јас навистина познавам еден таков, ама не јаде бубрези како овој.
--- надополнето: Aug 7, 2011 7:24 PM ---
Де де немој со толку, темава е прав трол, само за зезање не ми е јасно оти не уште тука
П.С. знаете што велат постарите?
"Ебел, не ебел-ебена зимаш " попоштено од ова здравје :cuc:
Ако има Господ ќе ме сочува од мажачка со некој кој не ебел.....:cuc:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Па нека отвори 24ч Огласник тогаш ...има некоја сигурно оставено бројче у агенција :D Али само за добро ситуирани господа...:)

пс:Невина е дур не ја прогласат за Виновна Леандра :P
ппс:Puma - Ни он не ги мува со лажни пари ...бар они не знаат :D

I

Iblis

Гостин
Ако има Господ ќе ме сочува од мажачка со некој кој не ебел.....:cuc:
MFW ако ти се погоди девица, нема Господ
Шала на страна и молба до модераторот да се стави оваа и темата што и е пандан за мажите во ЧДА, бидејќи очигледно овде не им е место.
П.С. (y) за тебе PUMA

Kajgana Shop

На врв Bottom