- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.348
- Поени од реакции
- 26.350
Гошев силен на зборови, ко и секогаш. Штета што бегаше од функции редовно, баш ме интересира како ваков човек би се снашол на битна раководна фукција.
Беше ама не се сеќаваш и ја оплеска, се раздели од СДСМ ја формира Демократска Партија, која по рејтинг беше рамо до рамо со СДСМ и Вмро и ја спои со Либералната партија и станаа ЛДП и почна да тоне бродот. И од тогаш стана сателит на СДСМ, да ја задржеше Демократска Партија може ќе направеше нешто (не козјнае што). Но се покажа како лош политичар и менаџер. А врв на неговата кариера е од улизување кај БЦ што овој го стави гуверенер на НБРМ. Во кратки црти тој е Петар Гошев, инаку многу убава вила има на ВодноГошев силен на зборови, ко и секогаш. Штета што бегаше од функции редовно, баш ме интересира како ваков човек би се снашол на битна раководна фукција.
Раководна државна. Одби да биде премиер, одби да биде лидер на трета опција, одби да се спротивстави на Црвенковски кога можеше. Премногу повлекувања за некој што сака да се бави со политика. Можеби најлошо потрошен потенцијал на македонската политичка сцена. Никогаш нема да дознаеме како би функционирало.Беше ама не се сеќаваш и ја оплеска, се раздели од СДСМ ја формира Демократска Партија, која по рејтинг беше рамо до рамо со СДСМ и Вмро и ја спои со Либералната партија и станаа ЛДП и почна да тоне бродот. И од тогаш стана сателит на СДСМ, да ја задржеше Демократска Партија може ќе направеше нешто (не козјнае што). Но се покажа како лош политичар и менаџер. А врв на неговата кариера е од улизување кај БЦ што овој го стави гуверенер на НБРМ. Во кратки црти тој е Петар Гошев, инаку многу убава вила има на Водно![]()
Такви се идеални за сателити профил како него што после и го покажа на дело!. Инаку чим не знаеше партија да води од готово вересија направи, очекуваш од некој ваков мекуш и неодлучен држава да води , не ме зафркавај.Раководна државна. Одби да биде премиер, одби да биде лидер на трета опција, одби да се спротивстави на Црвенковски кога можеше. Премногу повлекувања за некој што сака да се бави со политика. Можеби најлошо потрошен потенцијал на македонската политичка сцена. Никогаш нема да дознаеме како би функционирало.
http://mk.wikipedia.org/wiki/Петар_ГошевЧовек од 70 години кој боледува од Паркинсова болест нема што да изгуби и нема причина да лаже. Особено човек од тој калибар и со тие познавање на материјата. Јас не верувам дека ќе живее долго, некако така ми личи дај боже да доживее 100.
Не ни го гледаше, им се суши мозокот од податоци.Лион пример за контрапротест, додека Гошев збореше он пастира линкови за СДСМ и СБ![]()
![]()
![]()
Велат дека боледува од Паркинс.
ХахахахахахахахаМоже, може. Данок за женачка, данок за умирачка, данок за поголем капацитет на бели дробови итн итн.
Класика, југословенска школа. Народски ја долови и си ја пренесе пораката. Иако од пред месец дена си реков дека веќе не гледам, барем привремено, вести и било какви политичко-економски емисии, дебати, интервјуа - синоќа на ова не можев да одолеам, раката никако не ми одеше кон делинскиот. Одлично интервју ..За тие што го пропуштиле Гошев
http://www.youtube.com/watch?v=B7r40J5gsKs&list=UUdXNRcQvrOInAlZ7BgOjW2A