BliND
Raptus regaliter...
- Член од
- 16 јануари 2006
- Мислења
- 3.963
- Поени од реакции
- 361
Вакви најдов во Охрид на две места. Во La Garage на вториот спрат и во O2Extreme .
Вакви најдов во Охрид на две места. Во La Garage на вториот спрат и во O2Extreme .
More shoes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и за женските..
[една другарка ги има овие, аххх заљубена сум во нив :wub:]![]()
Ако ги жалиш парите почекај во La Garage ако се сега 2500 за месец ќе ги намалат на 900. А за Extreme хмм, квалитет си е квалитет.. си држат цена.. ама немаат енормни попусти.Вакви најдов во Охрид на две места. Во La Garage на вториот спрат и во O2Extreme .
Aу се заљубив... Цена знаеш?Кај Ања тој влезот во ГТЦ од кеј...одма карши кладилницата „Фаланга“.
Во The Unit ги имаше само првите(горе лево)...исто такви, само женски - кај ременчето имаше срце стаено.![]()
800 беа во Ла Гараж а во Екстрим беа 1600 . Во Екстрим немаа број, 28 се , големи ми беа па од Ла Гараж земав.Ако ги жалиш парите почекај во La Garage ако се сега 2500 за месец ќе ги намалат на 900. А за Extreme хмм, квалитет си е квалитет.. си држат цена.. ама немаат енормни попусти.
Од 7.400 се движат цените, до 9000.Aу се заљубив... Цена знаеш?
Од 7.400 се движат цените, до 9000.
Има и во Пума вакви женски, мислам дека беа 5.900. Интересни модели има, стварно, треба да се разгледа низ Скопјево.
Ммм кожни јакни,капутчиња,твид...ми се допаѓа и тоа многу.Уште малку на летото му доаѓа крај, а се наближува полека есента, а со тоа и новите модни трендови... Во темава ќе дискутираме и ќе видиме што ќе биде во тренд оваа сезона.![]()
Што ви се допаѓа, што не ви се допаѓа, повелете коментирајте!![]()
Јас во овие се заљубив....More shoes
![]()
Има некаде кај нас вакви модели на Ванс ? Олдскул?