BliND
Raptus regaliter...
- Член од
- 16 јануари 2006
- Мислења
- 3.963
- Поени од реакции
- 361
Вакви најдов во Охрид на две места. Во La Garage на вториот спрат и во O2Extreme .
Вакви најдов во Охрид на две места. Во La Garage на вториот спрат и во O2Extreme .
More shoes
и за женските..
[една другарка ги има овие, аххх заљубена сум во нив :wub:]
Ако ги жалиш парите почекај во La Garage ако се сега 2500 за месец ќе ги намалат на 900. А за Extreme хмм, квалитет си е квалитет.. си држат цена.. ама немаат енормни попусти.Вакви најдов во Охрид на две места. Во La Garage на вториот спрат и во O2Extreme .
Aу се заљубив... Цена знаеш?Кај Ања тој влезот во ГТЦ од кеј...одма карши кладилницата „Фаланга“.
Во The Unit ги имаше само првите(горе лево)...исто такви, само женски - кај ременчето имаше срце стаено.
800 беа во Ла Гараж а во Екстрим беа 1600 . Во Екстрим немаа број, 28 се , големи ми беа па од Ла Гараж земав.Ако ги жалиш парите почекај во La Garage ако се сега 2500 за месец ќе ги намалат на 900. А за Extreme хмм, квалитет си е квалитет.. си држат цена.. ама немаат енормни попусти.
Од 7.400 се движат цените, до 9000.Aу се заљубив... Цена знаеш?
Од 7.400 се движат цените, до 9000.
Има и во Пума вакви женски, мислам дека беа 5.900. Интересни модели има, стварно, треба да се разгледа низ Скопјево.
Ммм кожни јакни,капутчиња,твид...ми се допаѓа и тоа многу.Уште малку на летото му доаѓа крај, а се наближува полека есента, а со тоа и новите модни трендови... Во темава ќе дискутираме и ќе видиме што ќе биде во тренд оваа сезона.
Што ви се допаѓа, што не ви се допаѓа, повелете коментирајте!
Јас во овие се заљубив....More shoes
Има некаде кај нас вакви модели на Ванс ? Олдскул?