Модни трендови есен/зима 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
DSC_0039.jpg

Вакви најдов во Охрид на две места. Во La Garage на вториот спрат и во O2Extreme .

Вакви најдов во Охрид на две места. Во La Garage на вториот спрат и во O2Extreme .
Ако ги жалиш парите почекај во La Garage ако се сега 2500 за месец ќе ги намалат на 900. А за Extreme хмм, квалитет си е квалитет.. си држат цена.. ама немаат енормни попусти.

Е луге може да ви кажам нешто......
јас одсекоаш сум се облекувала поинаку да кажеме
и ја од секоаш не следам моди, стилови, воа ноа
ама секоаш викам најмодерно се чувствувам во тоа шо го ноасам ја
нема веза дали е 'ин' или не ин сезонава најубаво е тоа шо си го имате у шкафот дома :icon_razz:icon_razz

Кај Ања тој влезот во ГТЦ од кеј...одма карши кладилницата „Фаланга“.

Во The Unit ги имаше само првите(горе лево)...исто такви, само женски - кај ременчето имаше срце стаено. :)

Aу се заљубив... Цена знаеш?

Ако ги жалиш парите почекај во La Garage ако се сега 2500 за месец ќе ги намалат на 900. А за Extreme хмм, квалитет си е квалитет.. си држат цена.. ама немаат енормни попусти.
800 беа во Ла Гараж а во Екстрим беа 1600 . Во Екстрим немаа број, 28 се , големи ми беа па од Ла Гараж земав.

Aу се заљубив... Цена знаеш?
Од 7.400 се движат цените, до 9000.
Има и во Пума вакви женски, мислам дека беа 5.900. Интересни модели има, стварно, треба да се разгледа низ Скопјево.

Од 7.400 се движат цените, до 9000.
Има и во Пума вакви женски, мислам дека беа 5.900. Интересни модели има, стварно, треба да се разгледа низ Скопјево.

xxxxxxxxx ja za bilo so da e (od cevli ) ne bi dala 9.000
lol :nesvest::nesvest::nesvest:

Следната заштеда на ова ја трошам!:vozbud:Еноставно уживам и во овој и во основниот модел:wub:

Уште малку на летото му доаѓа крај, а се наближува полека есента, а со тоа и новите модни трендови... Во темава ќе дискутираме и ќе видиме што ќе биде во тренд оваа сезона. :)

Што ви се допаѓа, што не ви се допаѓа, повелете коментирајте! :)
Ммм кожни јакни,капутчиња,твид...ми се допаѓа и тоа многу.
Оти бе луѓе не ви се свиѓаат чизмите??Мене баш ми се мн убавки и секси ,ги мразев кратките што се носеа лани,ама добро за вкусовите не се зборува. :)
Масивен накит :wub:
И шминката е супер...дефинитивно оваа сезона е моја сезона.

Па добро мора да има исклучоци-светликавото,наметките и изразените раменици не ми се свиѓаат.

Јас во овие се заљубив....
Дали е возможно по некоја случајност јас да најдам вакво нешто 35 - 36 број
Знам дека не.Ми останува само да ја гледам сликата :cry:

Мене дефинитивно најин ми се чизмите над колена, денес си купив такви. :vozbud:

Некој да каже малце повеќе за облека, освен тоа избацените раменици, ако може некои слики од маички и џемперчиња, затоа што немам некоја идеја. :)

Ни мене не ми се свиѓаат тие избацени раменици :) Гедав во Манго едно капутче,некоја мастило боја,феноменално изгледаше.Ама барав по нет и неможам да го најдам за да ви го покажам моделот,ќе мора сами да го видите.
И дај закачете некои блуски (што би рекле кавадарчани) и пантоломици,ама не класични,нешто поспортско :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom