Модни трендови есен/зима 2009/2010

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Вакви најдов во Охрид на две места. Во La Garage на вториот спрат и во O2Extreme .
Ако ги жалиш парите почекај во La Garage ако се сега 2500 за месец ќе ги намалат на 900. А за Extreme хмм, квалитет си е квалитет.. си држат цена.. ама немаат енормни попусти.

Член од
7 август 2009
Мислења
115
Поени од реакции
16
Е луге може да ви кажам нешто......
јас одсекоаш сум се облекувала поинаку да кажеме
и ја од секоаш не следам моди, стилови, воа ноа
ама секоаш викам најмодерно се чувствувам во тоа шо го ноасам ја
нема веза дали е 'ин' или не ин сезонава најубаво е тоа шо си го имате у шкафот дома :icon_razz:icon_razz

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Кај Ања тој влезот во ГТЦ од кеј...одма карши кладилницата „Фаланга“.

Во The Unit ги имаше само првите(горе лево)...исто такви, само женски - кај ременчето имаше срце стаено. :)
Aу се заљубив... Цена знаеш?

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ако ги жалиш парите почекај во La Garage ако се сега 2500 за месец ќе ги намалат на 900. А за Extreme хмм, квалитет си е квалитет.. си држат цена.. ама немаат енормни попусти.
800 беа во Ла Гараж а во Екстрим беа 1600 . Во Екстрим немаа број, 28 се , големи ми беа па од Ла Гараж земав.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Aу се заљубив... Цена знаеш?
Од 7.400 се движат цените, до 9000.
Има и во Пума вакви женски, мислам дека беа 5.900. Интересни модели има, стварно, треба да се разгледа низ Скопјево.

Член од
7 август 2009
Мислења
115
Поени од реакции
16
Од 7.400 се движат цените, до 9000.
Има и во Пума вакви женски, мислам дека беа 5.900. Интересни модели има, стварно, треба да се разгледа низ Скопјево.

xxxxxxxxx ja za bilo so da e (od cevli ) ne bi dala 9.000
lol :nesvest::nesvest::nesvest:

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47

Следната заштеда на ова ја трошам!:vozbud:Еноставно уживам и во овој и во основниот модел:wub:

Eka_88

bLuE bLoOd
Член од
1 јули 2009
Мислења
22
Поени од реакции
0
Уште малку на летото му доаѓа крај, а се наближува полека есента, а со тоа и новите модни трендови... Во темава ќе дискутираме и ќе видиме што ќе биде во тренд оваа сезона. :)

Што ви се допаѓа, што не ви се допаѓа, повелете коментирајте! :)
Ммм кожни јакни,капутчиња,твид...ми се допаѓа и тоа многу.
Оти бе луѓе не ви се свиѓаат чизмите??Мене баш ми се мн убавки и секси ,ги мразев кратките што се носеа лани,ама добро за вкусовите не се зборува. :)
Масивен накит :wub:
И шминката е супер...дефинитивно оваа сезона е моја сезона.

Па добро мора да има исклучоци-светликавото,наметките и изразените раменици не ми се свиѓаат.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Јас во овие се заљубив....
Дали е возможно по некоја случајност јас да најдам вакво нешто 35 - 36 број
Знам дека не.Ми останува само да ја гледам сликата :cry:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене дефинитивно најин ми се чизмите над колена, денес си купив такви. :vozbud:

Некој да каже малце повеќе за облека, освен тоа избацените раменици, ако може некои слики од маички и џемперчиња, затоа што немам некоја идеја. :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ни мене не ми се свиѓаат тие избацени раменици :) Гедав во Манго едно капутче,некоја мастило боја,феноменално изгледаше.Ама барав по нет и неможам да го најдам за да ви го покажам моделот,ќе мора сами да го видите.
И дај закачете некои блуски (што би рекле кавадарчани) и пантоломици,ама не класични,нешто поспортско :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom