Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

Член од
31 март 2008
Мислења
2.573
Поени од реакции
1.873
da nema nekoj od vas ovde butik ili slicno pa da saka da mu dadam kontakt od devojka koja pravi domasni parcinja?

ili da bara nekoj za sebe nesto originalno da mu se napravi/sosie?

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
Кај има црвени или бели корсетчиња или топче со потпунки,по можност бело или црвено ама може и некоја друга боја,до кај 500 денари:) Во Скопје...

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
166756_518113851573687_2047167321_n.jpg
машки белезици во овај стил кај можи да најдам?

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Каде во Скопје може да ми залепат имитација на нитни на материјал? Значи не дупчење на материјалот, туку лепење. И да, да се спретни во тоа, пошто не ми е за 10 нитни туку поише :)
Фала :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Каде во Скопје може да ми залепат имитација на нитни на материјал? Значи не дупчење на материјалот, туку лепење. И да, да се спретни во тоа, пошто не ми е за 10 нитни туку поише :)
Фала :)
А да си купиш нитни и да си ги залепиш со пиштолчево?

Член од
19 март 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Каде можам да најдам подебел конец за рачно шиење на кожа, да се истакнува како на сликата. Има купено или видено некој?

Член од
2 јули 2007
Мислења
236
Поени од реакции
172
Кај се наоѓаат марами за да можам да ги ставам на главата исто така како што овој на сликата ја ставил?

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
Ваква сукња?Тесна,кратка,по можност црна.Ама може и ваква боја како на сликата.Ако не иста барем некој сличен модел. 74092_4241989333579_207147073_n.jpg

Член од
24 март 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Прегледај го приврзокот 59977
машки белезици во овај стил кај можи да најдам?
Нешто слично изработувам јас.
Изработувам разни производи од кожа како и рачна резба на кожа, декоративни нотеси и слични производи.
Мојата рабтилница се наоѓа во Охрид и секако стојам на располагање на вашите прашања.
Дел од моите производи кои се 99% рачно изработени и со вклучени цени може да се видат на следниов линк на фејсбук: https://www.facebook.com/Knigovez

Член од
24 март 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ваква сукња?Тесна,кратка,по можност црна.Ама може и ваква боја како на сликата.Ако не иста барем некој сличен модел.Прегледај го приврзокот 60844
Не знам зошто не си одиш на шнајдер со материјал и работна рака не би требало да чини повеќе од 500 ден. Моделот е многу едноставен. Дури не е лошо со истиот шаблон да си сошиеш 2 или 3 различни бои.

Хаусер!

Јас Срце Куќа Нота
Член од
23 февруари 2011
Мислења
33
Поени од реакции
22
Значи во последно време имам желба да си купам пончо.
Мене ми изгледа многу кул (јест да малце хипстерски), лабаво, многу соодветно за опуштена атмосфера и е практично во секојдневието каде многу луѓе се стегаат (работа, факс, школо).
Од друга страна, изгледа премногу чудно, дури и можеби малце геј за хомофобите. Многу малце луѓе го носат и иако ми е гајле другите што мислат чудно малце ќе ми биде да се појавам со такво нешто во јавност.
Сега да ве прашам за мислење. Пончо за машки Да или Не, ако да во кои ситуации и како ќе биде прифатено?

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Дај кажете каде да најдам црн добар каиш низ Скопјево бев во New Yorker немаше таму се некои црвени зелени и тн. црн немаше :confused: бев и во Euroasia во веро и таму немаше :( Дај помагајте ќе останам без каиш :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom