П
Прво, за каков вид тренерка станува збор? Дуксер ли е? Што е? Објасни го подобро...Што мислите за комбинација бела тренерка со сини фармерки и бели патики? Всушност ме интересира дали оди тренерка на фармерки?
Тренерката е вакваПрво, за каков вид тренерка станува збор? Дуксер ли е? Што е? Објасни го подобро...
Второ, за каков повод станува збор?
Шушкавец е или не? Пошо поише ќе оди, ако НЕ е шушкавец.Тренерката е ваква
Повод - обичен ден во школо
Не е шушкавецШушкавец е или не? Пошо поише ќе оди, ако НЕ е шушкавец.
Иначе, барем според мене, за во школо комбинацијата е сосема во ред.
Зависи од нијансата на тегет (посветла/потемна), ама според мене лично не е најасална комбинација, т.е јас не би носела тегет со кафеаво.Дали одговара кожно кафено џакетче на тегет пантолони? Или на фармерки?
Сива маица, сиви патики и фармерки (најобични) мислам дека ќе заврши работа. Најсигурна комбинација ти е тоа.Што мислите какви патики/маица/пантолони највеќе одат со ваква јакна?
Subrina-Brilijant crem, ne ja mrsi kosata i ja oblikuva, baska ne ti ja stvrdnuva kako gelotКвалитетен крем или шодаенешто за обликување на кадрава коса?
Каде може да се купи овој крем?Subrina-Brilijant crem, ne ja mrsi kosata i ja oblikuva, baska ne ti ja stvrdnuva kako gelot
Прво Делоријан треба да купиш да се вратиш во 70тите.Каде може да се купи овој крем?
Не бе има Субрина во промет, користам моментално еден зелен Субрина Профешнл за против првут.Прво Делоријан треба да купиш да се вратиш во 70тите.