blue ladybug
Фанг ловер
- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 5.210
- Поени од реакции
- 11.803
кога ќе ги најдеш пиши ми и јас сакам цветниКај има цветни хеланки?
кога ќе ги најдеш пиши ми и јас сакам цветниКај има цветни хеланки?
Видов едни карши теранова она, нз точно како се вика ама 800 ден не ми се даваја.кога ќе ги најдеш пиши ми и јас сакам цветни
скапо бе за хеланки, шо се занесуваат. ај ако јас најдам те информирам одма.Видов едни карши теранова она, нз точно како се вика ама 800 ден не ми се даваја.
а бе какви тигрести, јас на певаљка да не ти личам. хахахахахахаДобра идеја што ви текна да си купите цветни хеланки девојки
Бидејќи веќе не е интересно од типот на црни - сиви и тигрести Поубаво е кога има поживи бои Од моја машка гледна точка
blue ladybug
NelTu
Хах мене најискрено воопшто не ми се допаѓаат тигрести толку лошо ми изгледаат тоа е чудо некое а секако најдобро според мене се хеланки со живи бои отколку црни и сивиа бе какви тигрести, јас на певаљка да не ти личам. хахахахахаха
црни може, а се што има анимал принт на него, мене ми е сељачко.
некоја дреч варијанта на жолто хахахахаха или зеленоХах мене најискрено воопшто не ми се допаѓаат тигрести толку лошо ми изгледаат тоа е чудо некое а секако најдобро според мене се хеланки со живи бои отколку црни и сиви
e mnogu sakam koga maski mi delat soveti za moda. fala ti mnogu hahahahahahavakvi helanki mora pametno da gi iskombinirate so gorniot del oti ke izgledate kako bezdomnici......
Океј е тоа а прашањето е дали нешто ти се допадна од тоа што постиравe mnogu sakam koga maski mi delat soveti za moda. fala ti mnogu hahahahahaha
нема ништо чудно,не сум од клошарите со посрани панталони оперисани од осет за стил и троа модаe mnogu sakam koga maski mi delat soveti za moda. fala ti mnogu hahahahahaha