Младите Знаат на ТВ Сител Недела 18:30

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Дали е нормален идиотов?? Еб*те магистерот по науки и "Македонецот"! :pop:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Овој црниов е кај мене на политички науки асистент или професор не знам точно.Ќе ми предава.:pos:Инаку,голем дел од асистентите до сега вака некако размислуваат.Имаше еден според кој треба да му се дозволи на Вранишковски да оформи Охридска архиепископија,имал такво право.:lud:

Инаку касно го фатив и за тоа што го рекоа Виктор и Серпико само едно големо Браво!!:cuc::cuc:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
кој е оној идиот со титула магистер , тешко на овој народ со такви магистри , да му се посерам во дипломата .
Не знам баш како се вика тој магистерот али знам дека е магистер по политички науки го гледам секој ден на правниот факултет во Скопје.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Тоа тупоно створење со црвена кравата има везе со некоја политичка партија, организација и сл., или само предава на Правен?

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Не знам баш како се вика тој магистерот али знам дека е магистер по политички науки го гледам секој ден на правниот факултет во Скопје.
Апел до сите студенти да го внесат во салон за козметика и да го нашминкаат како што треба .

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ебем ти крофната американизирана. Од такви ко него ќе ни отиде у пм државава.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Јахутерминал, сега пред 5-6 минути заврши. Ќе има реприза мислам, ама не слушнав кога.

Иначе, уште еднаш браво за Викторгг и Серпико.

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Пу бе, како не кажавте порано, ќе ги гледав. Ама ајде репризата ќе ја гледам.

Член од
10 септември 2007
Мислења
184
Поени од реакции
1
kazite koga ima repriza samo sto dojdov doma gleam zavrseno e !
odma da pisete kogaj ima repriza:(:(

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Ја слушнав дека репризата е у вторник само не сум сигуррен за времето, мислам дека кажаа у 14:30

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Ауу колку е прост само тој младичот со брадичката, му се изнасмејаа, демек незнаеле европските држави и САД и не го сваќале проблемот со името цц ц
Леле и мене ми одеше на нерви.НАТО па НАТО запнал...:tapp:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Овој црниов е кај мене на политички науки асистент или професор не знам точно.Ќе ми предава.:pos:Инаку,голем дел од асистентите до сега вака некако размислуваат.
Да, асистетент е на факултет и е преставник на независните, неопределени центри за истражување кој во суштина работат по налог на најголемата партија во опозиција.

Ауу колку е прост само тој младичот со брадичката, му се изнасмејаа, демек незнаеле европските држави и САД и не го сваќале проблемот со името цц ц
офф топик дечково е основач на геј движењето во Македонија и човек кој цвсрто ги брани нивните позиции и ставови

Да се вратам на темава, поздрав за дечките што беа во публика. Доста смело од едни млади луѓе и младинска организација да се појават во една ваква политички емисија.

Kajgana Shop

На врв Bottom