Не знам баш како се вика тој магистерот али знам дека е магистер по политички науки го гледам секој ден на правниот факултет во Скопје.кој е оној идиот со титула магистер , тешко на овој народ со такви магистри , да му се посерам во дипломата .
Апел до сите студенти да го внесат во салон за козметика и да го нашминкаат како што треба .Не знам баш како се вика тој магистерот али знам дека е магистер по политички науки го гледам секој ден на правниот факултет во Скопје.
Леле и мене ми одеше на нерви.НАТО па НАТО запнал...Ауу колку е прост само тој младичот со брадичката, му се изнасмејаа, демек незнаеле европските држави и САД и не го сваќале проблемот со името цц ц
Да, асистетент е на факултет и е преставник на независните, неопределени центри за истражување кој во суштина работат по налог на најголемата партија во опозиција.Овој црниов е кај мене на политички науки асистент или професор не знам точно.Ќе ми предава.Инаку,голем дел од асистентите до сега вака некако размислуваат.
офф топик дечково е основач на геј движењето во Македонија и човек кој цвсрто ги брани нивните позиции и ставовиАуу колку е прост само тој младичот со брадичката, му се изнасмејаа, демек незнаеле европските држави и САД и не го сваќале проблемот со името цц ц