Rock Girl
Liber, libertas!
- Член од
- 11 август 2007
- Мислења
- 500
- Поени од реакции
- 28
Хахахахахаха, и ја тоа се чудам, толку време да го има у јавност. Има тука нешто.....................:shok:Тоа де... бесмртно да не е случајно ?
Хахахахахаха, и ја тоа се чудам, толку време да го има у јавност. Има тука нешто.....................:shok:Тоа де... бесмртно да не е случајно ?
во еден документарец едни луѓе ги заебаваа туристите со едно дрво кое искачаше од површината на водата (демек е главата на Неси), а јас сум се кинел од смеење кога туристиве мислеа дека тоа стварно е неси. како е можно едно живо суштество да преживее од времето на диносаурсите. НЕМА ШАНСИ!!!!!!!!!!!!И да не постои, тоа чудовиште веќе си има изградено мит и е надалеку познато во светот, и тоа езеро е туристичка атракција. Баш би сакал да го посетам, одсекогаш сум ја сакал Шкотска.
Исто како Мамутот во Сибир, перфектно сочуван кога пропаднал во вода во замрзнување, до денот кога го откриле бил во состојба иста кога тој живеел. Шкотска е бајѓи на север, можеби езерото во кое живее суштеството е создадено баш од голем глечер или голема санта мраз во која било замрзнато суштеството, тоа може да се земи како можност.како е можно едно живо суштество да преживее од времето на диносаурсите. НЕМА ШАНСИ!!!!!!!!!!!!
Ама мамутот го најдоа МРТОВ, ова суштеството да не има Крио технологија случајно ..... напредна Неси цццИсто како Мамутот во Сибир, перфектно сочуван кога пропаднал во вода во замрзнување, до денот кога го откриле бил во состојба иста кога тој живеел. Шкотска е бајѓи на север, можеби езерото во кое живее суштеството е создадено баш од голем глечер или голема санта мраз во која било замрзнато суштеството, тоа може да се земи како можност.
Можеби, не сум многу по биологијата, ама памтам во основно кога учевме за мамутот што го најдоа во Сибир.Ама мамутот го најдоа МРТОВ, ова суштеството да не има Крио технологија случајно ..... напредна Неси ццц
ме изнасмеаАма мамутот го најдоа МРТОВ, ова суштеството да не има Крио технологија случајно ..... напредна Неси ццц
Абе... не ми е читана цела тема... ова со сурливе го прочита некаде по темава или твој заклучок е... ако е твој малку не држи вода, малку повеќе како што и слоновите не би ја издржале толку долго, нели се сувоземни животни, ако решиле да праат авантура по дното на езерото, макар тоа било и во рамки на пропишаната диета цело време ќе треба да одат со сурлите нагоре, значи сите ќе ги забележат и на крај што бараат слонови во Шкотска?Можда има чудовиште некакво.Не е можно да е од времето на динусаурусите зошто не е можно да живее толку долго освен ако не се размножува.Ако се размножува значи има повеќе НЕСИ.А да се сурли од слонови:uvo: па тоа езеро мора да е околу 5-6 метри длабоко.
Постоеле фотомонтажери... тогаш тоа го викале ретуширање, земаш готова слика... ставаш тоа што сакаш врз неа и ја сликаш целосно.Скоро сите фотографии на Неси се покажале како фотомонтажа,особено последните неколку години,можеби се со цел оваа приказна да привлече внимание,кое секако е добро за развој на туризмот на ова место.Но,што е со првата фотографија на Неси,која е направена во 1934год.Тогаш и не постоеле фотомонтажери.А,иначе многу е загонетно како може едно езеро,да не може сосема да се пребара со помош на специјално обучени за тоа нуркачи?нели е малку чудно?Па езеро е во прашање не море или океан.