Мигрантите низ Македонија

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
и П.С Денеска во Краков осамнале графити низ цел град со порака до мигрантите и исламот

Не знам дали знаете,но хулиганите на Висла Краков се многу крвави во пресметките.Користат и оружје,па немаат страв да се пресметаат со никого..

Wisla Krakow new graffiti for immigrants:

1st:"Polish blood against salafists-no entry to homeland"

2nd:"Every Arab has to know-for us Poland is a holy land"

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама низ цела Европа народот се буни, доволно е коментари под вести да читате, да ги оставиме настрана управите на државите. Нели ви текнува на Скај Њуз какви коментари имаше под објавата за Гевгелија, пола од нив беа hit harder, во тој смисол. Само кај нас има огромен дел мирољубци, профилот е исти, народ од Козле, Аеродром, Капиштец што пие кафе во Менада и Ла Кања, you know the drill.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Во право си комшике,народот во цела Европа се буни,НО ЈАВНО ГО ПРАВИ ТОА за да види цел свет.Ние ништо конкретно немаме преземено ни како народ кој се осеќа загрозено од нив,ниту некој има формирано здружение за одбрана на државата од мигрантите.

Во Хрватска,Србија,Полска,Унгарија,Словачка,Чешка веќе има формирано голем број здруженија со доброволци и патриоти кои би отишле во одбрана на државата.
Ете во Унгарија на самата граница со Хрватска веќе има огромна маса на хулигани од фудбалските клубови кои се спремни да се пресметаат со мигрантите и да не ги пуштат внатре.

Јас мислам дека голема улога игра и менталитетот.Ние нашиот го имаме изгубено,барем поголемиот дел го имаат изгубено и затоа се плашливи глувчиња кои на протест ви излегле само ако е од партија.

Знаеш и сама колку протести завршиле неуспешно поради тие партии.Па формирање контра протести,па глупости во боја е тоа.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.529
Поени од реакции
9.201
600 Финци денеска застанаа на границата со Шведска и направија жив зид за да ги спречат мигрантите да дојдат кај нив !!

Европа се буди,уште ние да се разбудиме и да направиме некаков протест !!
Неверојатен превид на текстот што ја прати сликата: White people can win, а насликани Финци кои се жолта раса. Исто и другиот жолт народ од Европа бргу се освести, ама белците од Европа, по сè изгледа, уште се заспани.

Т

Триптико

Гостин
Неверојатен превид на текстот што ја прати сликата: White people can win, а насликани Финци кои се жолта раса. Исто и другиот жолт народ од Европа бргу се освести, ама белците од Европа, по сè изгледа, уште се заспани.
Не зезај сега и ти. Доволно се бели, тоа жолтото на косата се мисли :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.768
Поени од реакции
12.104
Ама не гледате ли дечкото колку е гревота, само бара подобар живот кај шо не мора да убива неверници повеќе... /s
Ама ...ама не е истиот. Овој му е злиот брат близнак[DOUBLEPOST=1442860522][/DOUBLEPOST]
600 Финци денеска застанаа на границата со Шведска и направија жив зид за да ги спречат мигрантите да дојдат кај нив !!

Европа се буди,уште ние да се разбудиме и да направиме некаков протест !!
Како бе така white people напишале? Расисти!!! Забрането е да е напиши бели луѓе, христијани итн.[DOUBLEPOST=1442860653][/DOUBLEPOST]
Во право си комшике,народот во цела Европа се буни,НО ЈАВНО ГО ПРАВИ ТОА за да види цел свет.Ние ништо конкретно немаме преземено ни како народ кој се осеќа загрозено од нив,ниту некој има формирано здружение за одбрана на државата од мигрантите.

Во Хрватска,Србија,Полска,Унгарија,Словачка,Чешка веќе има формирано голем број здруженија со доброволци и патриоти кои би отишле во одбрана на државата.
Ете во Унгарија на самата граница со Хрватска веќе има огромна маса на хулигани од фудбалските клубови кои се спремни да се пресметаат со мигрантите и да не ги пуштат внатре.

Јас мислам дека голема улога игра и менталитетот.Ние нашиот го имаме изгубено,барем поголемиот дел го имаат изгубено и затоа се плашливи глувчиња кои на протест ви излегле само ако е од партија.

Знаеш и сама колку протести завршиле неуспешно поради тие партии.Па формирање контра протести,па глупости во боја е тоа.
Е ај да формираме. Само треба некој да не финансира

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Уствари ги имавме МОС,ама нешто ги нема да се појават со соопштение и да повикаат на нивните членови.

а и здружение не треба за протест бе,едноставно маса народ собери,свесна маса народ која знае зошто протестира.Во секој град во државава има националисти,нека излезат на улица на мирен протест,ќе си дојдат телевизии да снимаат,ќе не има на секоја телевизија во регионот и така ќе се даде порака дека не се сакаат мигрантите.

Ама знаејќи го нашиов народ,утре некој ќе излезе на контра протест и ќе ги рани мигрантите со ајвар и руски кавијар.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.380
Поени од реакции
1.973
Убавини..
Берто: ЕУ може да враћа избеглице у Србију

БРИСЕЛ– Земље Еврпске уније имају правни основ да избеглице које су ушле преко Србије врате назад, изјавила је данас у Бриселу Наташа Берто, портпаролка Европске комисије.

Она је на конференцији за медије казала да уговори о реадмисији, које је Србија закључила са ЕУ, дају право чланицама да врате не само грађане Србије којима је одбијен захтев за азил, него и грађане трећих држава.

„Уговори о реадмисији обично садрже и клаузулу о држављанима трећих земаља, што се односи и на лица у транзиту”, казала је портпаролка.

Она није могла да одговори колико је избеглица досад враћено из Мађарске, која је прва најавила да ће спровести такву меру.
http://www.politika.rs/rubrike/dogadjaji-dana/Dacic-Kontramere-ako-EU-ne-moze-da-resi-izbeglicku-krizu.sr.html

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ама низ цела Европа народот се буни, доволно е коментари под вести да читате, да ги оставиме настрана управите на државите. Нели ви текнува на Скај Њуз какви коментари имаше под објавата за Гевгелија, пола од нив беа hit harder, во тој смисол. Само кај нас има огромен дел мирољубци, профилот е исти, народ од Козле, Аеродром, Капиштец што пие кафе во Менада и Ла Кања, you know the drill.
Само процедурално, и јас живеам во една од набројаните населби (иако сум од Штип), и сум бил во Менада, ама не значи дека го делам мислењето со луѓе од таму, баш напротив. Чисто колку да не испадне дека сите се во ист кош. Се извинувам за офтопикот

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само процедурално, и јас живеам во една од набројаните населби (иако сум од Штип), и сум бил во Менада, ама не значи дека го делам мислењето со луѓе од таму, баш напротив. Чисто колку да не испадне дека сите се во ист кош. Се извинувам за офтопикот
Таман работа :)

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
This will create civil unrest and wars in most areas of southern Europe almost certainly by the 2020’s facilitating population reduction.

По мое мислење нема да дојде до војни туку додека европа старее мигранти ќе доаѓаат во се поголем број кои се котат како зајци,помножено х 5-6 а по куранот наложено им е православни да убиваат па на тој начин многу брзо ќе ја освојат европа.[DOUBLEPOST=1442873184][/DOUBLEPOST]
Имаат уште месец-два да се влечкаат по патиштата овие „мигрантиве“ после во европа ќе дојдат дождови, студови, зимо, не знам што ќе прават тогаш.
Незаштитените под надворешни влијанија смрзнуваат по пат

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom