Местени натпревари

• Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Ајде чекаме слика.....:vozbud::vozbud::vozbud:
ќе дочекаш. ако не оваа година можеби следната.
или можеби нема батерија типот во моментов (ако праќа од мобилен) или му снемало струја(ако праќа од скенер)?
:pos::pos::pos::pos::pos:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
ај бе јебига сеа остај те го чоекот на раат, и јас изгубив па здравје
Темава е местени натпреварот:чоекот слушнал местена утакмица и ја пишал, и шо сеа ако не излезе да го тепаме ли

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Проверете на повеќе места, од повеќе извори, не верувајте на секој...

Член од
15 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
i jas ebav iljadarka na delemont,ni svrsi rabota prijatelot

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И јас ја ставив за 300ден...ако паднаме правиме петиција да биде овој баниран..:pos2:...ако излезе сите по 5 % да му дадеме..:)
Има еден потпис од мене!:):pos2:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Спроти Градежен факултет,поранешна видеотека Кинг е отворена нова кладилница СПОРТ СЕЛЕКТОР и има македонско првеснтво.Па да си знаете за во недела Башкими-Милано 1 местена е па 2000 ден. не ги жалете:smir:

BOBI_KOSA

Ишишан, Заклан
Член од
16 април 2008
Мислења
359
Поени од реакции
9
Спроти Градежен факултет,поранешна видеотека Кинг е отворена нова кладилница СПОРТ СЕЛЕКТОР и има македонско првеснтво.Па да си знаете за во недела Башкими-Милано 1 местена е па 2000 ден. не ги жалете:smir:
Nemat sansi da ti ja uplakaat. Zosto se znae deka imaat eden sopstvenik.Barem taka mislam.

Член од
17 април 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
:helou: Se izvinuvam sto sum off topic...No sakam da dadam svoe mislenje na temava MESTENI NATPREVARI.Kako prvo temava navistina e dobra i gi sledam lugeto sto prakaat "mesteni natprevari" i kako sto zabelezav dosega ima piseno okolu 30 natprevari od koj 5-6 izlegoa.Jas mislam deka mesten natprevar nema sansi da zaebe--potocno kaj poveketo od niv se znae i konecniot rez.(onie koi imaat iskustvo ke se soglasat so mene) I ne sakam da sudam koj pogodil a koj zgresil no edno e jasno ovde skoro site tipuvaat a samo nekolku imale info za mesten natprvar... site ubavo znaeme deka kaldilnicite ni gi sobiraat parite i vo toa se mnogu uspesni :wink: pa zatoa pisete mesteni ako stvarno znaete i ako vi e siguren izvorot(ako vi pokaze mrsnicka:poss: uplata) pa taka da sorabotuvame i da zemame nekoj denar a ne da se lazeme...navistina e tesko da doznaes mesten natpr. pa koga ke se sluci toa pisete pa ke dobiete i vie pa taka ke imame poveke mesteni koi ke izlezat i konecno ke zemame nokoja para...:wink:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Милан17, никој не мора да уплати. Нека даде некој тип, почекај недела да даде втор... и ако му се погодени, планирај дека е посигурен избор на типови....

Тогаш ризикувај со неговите типови...

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Greska si...igraat Milano-Baskimi a ne Baskimi-Milano...i sega kako e namestena da tepa baskimi ili?

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
nisto od delemont:uvo: izvinete site,mnogu mi e zal sto ne izleze,ako izlezese podrugo ke bese.inaku se registrirav denes za da vi go pratam ovoj natprevar,no podobro da ne sum se registriral.izvinete-taka trebalo da bide:tapp:
Друже, нема проблем... не грижи се. Него да те прашам нешо, дали работиш некаде? Ако не, после ова сигурен сум дека ќе те вработат во било која кладилница.

Член од
17 април 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Abe samo ne mi e jasno zosto misliste deka nekoj od tuka znae koj e namesten natprevar. Ako veke se mestat, toa go znaat tie sto vrtat golemi pari po kladilnici a ne nekoi kako nas sto uplakaat po 500 ili 1000 den. zatoa stavete malku prst na glava, zosto sekoj ve laze kako ke stigne. a toa ne vazi samo za mesteni natprevari tuku i opsto za se. toa da ne e nekoj makedonski sindrom slucajno.....?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom