Вреди да се проба.dojava
ERGOTELIS - SKODA XANTHI 2 10.00 koeficent
grcka liga izvor siguren 90% pa ako sakate probajte
Некако не е јасно ова..dojava
ERGOTELIS - SKODA XANTHI 2 10.00 koeficent
grcka liga izvor siguren 90% pa ako sakate probajte
veruvaj i mene ne mi e jasno...mi rekoa deka ergotelis nema ambicii da ostane vo ligata...a izvori se luge od toj grad kaj sto se ergotelis i site ja igrale dvojka mozno e kladilnicite da ja namestileНекако не е јасно ова..
на Ерготелис му требаат 3 бода за да опстане, а на Ксанти не му требаат бодови за ништо имаат сигурен опстанок, и нема кај да идат нагоре на табела.....
Е сеа освен за кладилница ако ја наместат.....
кажи дека прочита на tip.com.mk на форумот де...veruvaj i mene ne mi e jasno...mi rekoa deka ergotelis nema ambicii da ostane vo ligata...a izvori se luge od toj grad kaj sto se ergotelis i site ja igrale dvojka mozno e kladilnicata da ja namesti
pa dobro de ne e tajna ne krijam deka procitav od tamuкажи дека прочита на tip.com.mk на форумот де...
и херенвен ја рачунат за 2, пак висок коефицент... ама не се сигурни овие. може да се проба за 50 двете двојки. ако има некој вишок пари...pa dobro de ne e tajna ne krijam deka procitav od tamu
jas ja uplativ xanti single pa ke vidimeи херенвен ја рачунат за 2, пак висок коефицент... ама не се сигурни овие. може да се проба за 50 двете двојки. ако има некој вишок пари...
Утрекоа играат ова грчиштава?