Местени натпревари

• Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
гадно ве поеба типацот. арно што не ги ставив 500 што ги имав дома.

Г

Гоццццце

Гостин
Предлог за бан а ? За ширење лажни информации?

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
E аман де, не е прв шо утнал, а нема да е и последен.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Предлог за бан а ? За ширење лажни информации?
Знаев дека лаже ја уплатив за 100 денара,се сложувам за бан не му кажале ништо тој излажа,како може првото мислење право одма местена утакмица да кажува тој и затоа го е направил тој јузер.. можеби има и друг.. можно е да го е направил тој од некое интернет кафе само за да не заебе.. се е можно.
Ама важно многу јако не издупи :pos:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
E аман де, не е прв шо утнал, а нема да е и последен.
Добро ај да не идеме оф топик доста коментари за ова нека ги бришат овие коментари..
Треба да се знае на кој треба да се верува!

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Овој малиов ви направи ПРВИ МААААЈ!! :pos::pos::pos:

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
добро си кажав јас можеби е вработен во некоја кладилница па ајде ќе пуштаме лажни патки и нормално загризавте сите.
под итно бан мислам дека треба. но кој сум јас да судам, нека одлучат за тоа модераторите.
жалам за сите издупени. :pos::pos::pos:

V

Viktoranius

Гостин
da da mi e kazal okolu 20 natprevari od koj samo 2 ne se izlegle pa sega so srekja,bidejki nema nisto sigurno 100%:smir:

Браво за братучед ти ли кој беше ....

Сега ти има кажено 21 натпревар од кој 3 не излегоа, нема шо се гледе добар типер е.:pos:

Член од
17 април 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
nisto od delemont:uvo: izvinete site,mnogu mi e zal sto ne izleze,ako izlezese podrugo ke bese.inaku se registrirav denes za da vi go pratam ovoj natprevar,no podobro da ne sum se registriral.izvinete-taka trebalo da bide:tapp:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
nisto od delemont:uvo: izvinete site,mnogu mi e zal sto ne izleze,ako izlezese podrugo ke bese.inaku se registrirav denes za da vi go pratam ovoj natprevar,no podobro da ne sum se registriral.izvinete-taka trebalo da bide:tapp:
Ќе ти го прафатиме извинувањето доколку ставиш слика од уплатеното ливче од 5000 илјади ќе го скенираш ли со моблен ли ќе го сликаш само стави го на форумот да видиме дека си ја уплатил!:pos:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Абе шо ве лажат јас не знам како им верувате....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:....кој ви дава местени утакмици за "муфте"

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Јас ја уплатив 1... Уште сабајле пред да пишете овде за натпреварот... Ама паднав на друга

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom