back from hell
the number 23
- Член од
- 17 март 2008
- Мислења
- 786
- Поени од реакции
- 7
гадно ве поеба типацот. арно што не ги ставив 500 што ги имав дома.
Знаев дека лаже ја уплатив за 100 денара,се сложувам за бан не му кажале ништо тој излажа,како може првото мислење право одма местена утакмица да кажува тој и затоа го е направил тој јузер.. можеби има и друг.. можно е да го е направил тој од некое интернет кафе само за да не заебе.. се е можно.Предлог за бан а ? За ширење лажни информации?
Добро ај да не идеме оф топик доста коментари за ова нека ги бришат овие коментари..E аман де, не е прв шо утнал, а нема да е и последен.
da da mi e kazal okolu 20 natprevari od koj samo 2 ne se izlegle pa sega so srekja,bidejki nema nisto sigurno 100%:smir:
Ќе ти го прафатиме извинувањето доколку ставиш слика од уплатеното ливче од 5000 илјади ќе го скенираш ли со моблен ли ќе го сликаш само стави го на форумот да видиме дека си ја уплатил!nisto od delemont:uvo: izvinete site,mnogu mi e zal sto ne izleze,ako izlezese podrugo ke bese.inaku se registrirav denes za da vi go pratam ovoj natprevar,no podobro da ne sum se registriral.izvinete-taka trebalo da bide
Ајде чекаме слика.....ok nema problem