И ја така мислам, дека е превара. Има за тоа филмови, документарци дека некој режисер снимал со камера а овие глумеле дека се на месецот, а у ствари биле у пустина некаде, т.е. лажеле. А што формација е месецот, за тоа има разни теори. Некој викаат дека таму бил пеколот, други дека од темната страна на месецот се најголемите плантажи за кока на картелите кај шо работат црнци, трети дека вриело од евреи и други сподоби. Еден Господ знае. Иначе ја не би идел. Али гледам дека Кинезиве запнале нешто у последно време, месец, па месец. Ништо добро нема да излезе од тоа.
Prevara brate i toa golema odmana i prevara za lugeto.
Oni dobro znaat deka sve toa e laga i nevozmozno i zatoa imaat praveno mnogu ispituvanja koi nikade javno ne se objaveni,se plasira za javnosta samo ona sto e dobro snimeno i izgleda realno i stvarno.No onoj covek sto se drzi go Gospoda,i ja traga vistinata Bog ke mu pomogne da ja spoznae vistinata.Celata teorija na golema prsaka,Big Bang,heliocentricen sistem kako i darvinizam e cista laga i prevara
Zatoa sto postoi samo ovoj svet,edna zemja,koja go sozdal Bog da bide nas dom i nad nasite glavi e postaven nebesen svod i na nego Bog gi postavil sonceto,mesecinata,zvezdite....a nebesniot svod e granica,Nad nego pocnuva Nebeseta i Carstvoto Bozjo,i nikoj ziv so telo ne moze da ja prejde taa granica,nisto materijalno nemoze da iskoci,taka Bog uredil i taka ke ostane do denot koga Gospod Isus Hristos povtorno ke dojde na zemjata da im sudi na zivite i mrtvite
Naskoro cite ke ja spoznaat vistinata i nisto skrieno od lugeto,niedna laga nema da ostane sokriena.Bog ke obelodeni sve
Link za skepticite
Поштовани гледаоци препоручујемо вам књигу "Ипак се не окреће", као документ од важности за све нас, kоја ценом поткрепљује наше речи, јер је доступна досл...
www.youtube.com