- Член од
- 28 март 2006
- Мислења
- 17.818
- Поени од реакции
- 12.308
па на тие од видеото, секако. Посебно лазања, овој другиот барем има интересни информацииНа кого?
Последно уредено:
па на тие од видеото, секако. Посебно лазања, овој другиот барем има интересни информацииНа кого?
Па тој Лазања ако е некаков шпиун е амерички и за тоа го утепаа од реметење. А и овој другиов, ако не беше магистрирал во USA.па на тие од видеото, секако. Посебно лазања, овој другиот барем има интересни информации
Nikoj ne moze da objavi fakti od NASA ilu od CIA na yt kako prvo nikoj nema da im dozvoli se se toa teorii, najdi mi samo edno video na yt so fakti da postojat vonzemjani.СЛЕТУВАНЈЕТО НА МЕСЕЦИНАТА Е ФЕЈК ,ПРАТАМ ЕДЕН У.ФО КАНАЛ НА ЈУТУБ ДО ДЕКЕМБРИ КЕ ОБЈАВИ ВИСТИНАТА ЗА СЛЕТУВАНЈЕТО НА МЕСЕЦИНАТА И ЗИВОТ НА НЕА ЦОВЕКОТ Е УФОЛОГ И Е МНОГУ ГОЛЕМ САМО КРИТИЦАР КАЈ НЕГО НЕМА ПОДВАЛУВАНЈЕ НИТУ ЛАГИ МЕСЕЦИНАТА КРИЕ СТРАСНА МИСТЕРИЈА
BALKAN UFO E KANALOT IMA 100 000 SUBSKRAJBERA OPISUVA SE SO SNIMKI I NEGOV CITAT ISTINA NEKAD ZVUCI KO FIKCIJA ,TOJ GO NAJAVI VO DEKEMBRI SINOKA IMASE NOVO VIDEO IMA ILJADNICI KLIPOVI ZA HAKIRANJE NA KOMPIJUTERI NA N.A.S.A ,BOB LAZAR,SNIMKI PREKRIENI TAJNI NA ANTARTIKOT TOJ TI POKAZUVA I NE VELI DEKA OVA E TOA TUKU ODLUCI SAM STO GLEDAS NA VIDEOTONikoj ne moze da objavi fakti od NASA ilu od CIA na yt kako prvo nikoj nema da im dozvoli se se toa teorii, najdi mi samo edno video na yt so fakti da postojat vonzemjani.
BALKAN UFO E KANALOT IMA 100 000 SUBSKRAJBERA OPISUVA SE SO SNIMKI I NEGOV CITAT ISTINA NEKAD ZVUCI KO FIKCIJA ,TOJ GO NAJAVI VO DEKEMBRI SINOKA IMASE NOVO VIDEO IMA ILJADNICI KLIPOVI ZA HAKIRANJE NA KOMPIJUTERI NA N.A.S.A ,BOB LAZAR,SNIMKI PREKRIENI TAJNI NA ANTARTIKOT TOJ TI POKAZUVA I NE VELI DEKA OVA E TOA TUKU ODLUCI SAM STO GLEDAS NA VIDEOTONikoj ne moze da objavi fakti od NASA ilu od CIA na yt kako prvo nikoj nema da im dozvoli se se toa teorii, najdi mi samo edno video na yt so fakti da postojat vonzemjani.
А имотен лист добиваат ли?Мене не ме интересира толку дали слетале или не,туку ме интересира за кој qr парајлии купуваат парцели на месечината и кој им ги продава!?