Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
камења може и беспилотно летало да донесе а може и од метеор да бидат... се уште нема технологија за лет надвор од Ван Аленов појас каде радиоактивното зрачење може да биде многу високо...a u muzej sto ima kamenja od mesecinata?![]()
takaeLazirano dokumentirano cao prijatno. Nasa e vladina organizacija so cel manipulacija na narodot. Sad veke ne se sila go unistia covekot kako bitie psihata mu ja unistia. Zlostor napravia pa uste da gi velicime kako bile vamu tamu mesecina nasa abe narodot e svesen nema veke lagi. Ne pominuva. Oni da ispratat poraka deka se najmokni deka se nad boga imase takvi izjavi i od onoj ludakot obama i bolen covek. Gotovo e nitu nasa go interesira slobodniot covek nitu bilo sto sho e kazano objaveno konkretno za vselena. Propaga civilizacijata narecena amerikansko zapadno evropska. Posledicite gi gledame sega
Од каде толкаво радиоактивно зрачење во вселената?камења може и беспилотно летало да донесе а може и од метеор да бидат... се уште нема технологија за лет надвор од Ван Аленов појас каде радиоактивното зрачење може да биде многу високо...
Нас на Земјава нè штитат магнетни, озонски, атмосферски, какви ли не обвивки, а да не се тие, не би имало живот овде од толку радијација. Плус оние сончеви бури, некогаш допираат и до Земјата и покрај целата заштита, а астронаутите во Меѓународната вселенска станица го осеќаат тоа зрачење, намалено бааѓи, ама го осеќаат. На еден документарец, астронаут кој бил на Меѓународната станица, кажуваше дека поради радијацијата гледаат светки постојано околу нив (непостоечки се) и дека забораваат, па мора сè да запишуваат.Од каде толкаво радиоактивно зрачење во вселената?
Од сонцето е тоа....магнетното земјино поле ги заробува практично во орбита.Од каде толкаво радиоактивно зрачење во вселената?
Не стигнале Русите уште до нашите фејсбук портали и емисиите на Јанко, па уште мислат дека ја изгубиле тркатаОфицијално Нил Армстронг и Едвин Олдрин стапнале на Месечината.
Колку е точно, јас не знам, но тоа што не ви се допаѓаат САД не значи дека не стапнале. Овде се поаѓа од омраза кон САД и НАСА, па по автоматизам не стапнале.
Што вели Русија и тогашниот СССР по ова прашање?
Prevara brate i toa golema odmana i prevara za lugeto.И ја така мислам, дека е превара. Има за тоа филмови, документарци дека некој режисер снимал со камера а овие глумеле дека се на месецот, а у ствари биле у пустина некаде, т.е. лажеле. А што формација е месецот, за тоа има разни теори. Некој викаат дека таму бил пеколот, други дека од темната страна на месецот се најголемите плантажи за кока на картелите кај шо работат црнци, трети дека вриело од евреи и други сподоби. Еден Господ знае. Иначе ја не би идел. Али гледам дека Кинезиве запнале нешто у последно време, месец, па месец. Ништо добро нема да излезе од тоа.
Друже, за твое добро е најпаметно да ти закажам термин на психијатрија..Koj e tolku bolen sto uste veruva deka nekogas sme sletale ? Spored nasa tehnologijata sto ja imale vo 1970 sega e "izgubena" istata kompanija sto lapa drzavni pari kako luda i stoi zad teski prevari.Samoto video e komedija.