- Член од
- 24 октомври 2010
- Мислења
- 2.434
- Поени од реакции
- 244
Секоја тајна после 50 години не е веќе тајна.Сакаш да кажеш дека е тајна превземањето на германските научници од страна на САД и ССР?
Така да одговорот е и да и не.
Секоја тајна после 50 години не е веќе тајна.Сакаш да кажеш дека е тајна превземањето на германските научници од страна на САД и ССР?
Секогаш тоа го пишува одкога ќе истреси некоја глупост која нема врска со темава:Сакаш да кажеш дека е тајна превземањето на германските научници од страна на САД и ССР?
http://en.wikipedia.org/wiki/Wernher_von_Braun
A former member of the Nazi party
Мислам дека бев јасен кога ти реков да не ме цитираш.Знам дека ќе ме избриши Апокалипто ако пишам...
Ни Ошо твој не знај од каде ја извади конспираси теорија сега...
Изгледа си бегал од часови на училиште.
Ти секогаш си кристално јасен.Мислам дека бев јасен кога ти реков да не ме цитираш.
Тоа никогаш не било тајна.Секоја тајна после 50 години не е веќе тајна.
Така да одговорот е и да и не.
To circumvent President Truman’s anti-Nazi order, and the Allied Potsdam and Yalta agreements, the JIOA worked independently to create false employment and political biographies for the scientists. The JIOA also expunged from the public record the scientists' Nazi Party memberships and régime affiliations. Once “bleached” of their Nazism, the US Government granted the scientists security clearance to work in the United States. Paperclip, the project’s operational name, derived from the paperclips used to attach the scientists’ new political personae to their “US Government Scientist” JIOA personnel filesТоа никогаш не било тајна.
Абе дедо.Се шета по град,по кеј,а на Месечина ако се оди се оди со цел да се изгради нешто таму.каде се базите најавувани уште пред 40 г.??Па јебем ли га ,ако можеле пред 40 г. да носат дури до таму коли и да си играат Рели ова космонаутиве низ месечината,можеле ваљда до сега и нкое мало базиче да изградат таму.Демек, тоа што нема бази на месечината ти е аргумент дека сите 20 мисии до месечината (од кои 6 со луѓе кои шетале по неа) се масовна превара?!?!
Ти викаш дека десетиците илјади луѓе кои целиот професионален век го поминале во центрите на НАСА се дел од една огромна превара?!?!
Ој си легни, дете!
Доколку и советите спуштеа човек на Месечината, несомнено вселенската трка ќе продолжеше, а со тоа ќе започнеше и колонизација на Месечината. Но тоа не се случи заради огромните трошоци...Абе дедо.Се шета по град,по кеј,а на Месечина ако се оди се оди со цел да се изгради нешто таму.каде се базите најавувани уште пред 40 г.??Па јебем ли га ,ако можеле пред 40 г. да носат дури до таму коли и да си играат Рели ова космонаутиве низ месечината,можеле ваљда до сега и нкое мало базиче да изградат таму.
Жити све?! ФБИ отишла у Велика Британија, у домот на Кјубрик ОТКОГА УМРЕЛ овој непознатиов и ГИ КОНФИСКУВАЛА ДОКУМЕНТИТЕ?!?! ЖИТИ МАЈКА!!! Де, те молам поучи ме од каде ти е оваа информација?!?Абе дедо.Се шета по град,по кеј,а на Месечина ако се оди се оди со цел да се изгради нешто таму.каде се базите најавувани уште пред 40 г.??Па јебем ли га ,ако можеле пред 40 г. да носат дури до таму коли и да си играат Рели ова космонаутиве низ месечината,можеле ваљда до сега и нкое мало базиче да изградат таму.
И бај д веј,сите записи кои ги имал Кјубрик(кој последните години од својот живот ги поминал повлечен во својот дом) во својата куќа се конфискувани од ФБИ.
Абе ајде! Оти на антарктикот нема градови? Зошто е Сахара празна? Гоби? Атакама? Си размислил ли зошто тие пусти предели се ПУСТИ?!?а на Месечина ако се оди се оди со цел да се изгради нешто таму
Сакаш да се кладиме дека слетавме?Не слетавме![]()
Зеленко.Не слетавме![]()
Доказ??? Ти водиш дискусија со докази и факти... знаеш дека за двете теории ги има мноооогуСакаш да се кладиме дека слетавме?![]()