Месечари!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Пред една недела сум станал и сум зборел со "некој" и сум се смеел како ненормален.. сабајле кога ме прашаа зошто сум се смеел јас мислев дека се заебават со мене :kesa:

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
ja kad sam bio dete, puno sam setao nocom naokolo, tako da su trebali da zakljucaju ulazna vrata, da nebi izaso. Najvise puta sam otiso i popiso se u ormar :pos:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
LaVista напиша:
Пред една недела сум станал и сум зборел со "некој" и сум се смеел како ненормален.. сабајле кога ме прашаа зошто сум се смеел јас мислев дека се заебават со мене :kesa:
Истото и мене, ама не еднаш, повеќепати ми се има случено :tapp: :toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.957
Поени од реакции
50.936
i jas sum mesecar ednas tatko mi me ima fateno so pernica preku ramo kako otkljucuvam vrata da si idam od doma,isto imam otvoreno prozor i na nekoj sum mu baral cigara(taka pocnaa da sumnjaat pred da me fatat deka pusam)a sega posledno sanjav deka se tepam vo avtobus so onoj crncecon sto zema oskar:toe: i sum mavnal kloca vo toa maloto masice sum go izvadil od sarka celo koga stanav ne mozev da odam

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Abe mene cesto mi se desava da si zboram nesto.. Ali taka da NIKOJ NISTO ne razbira.. :D Pu Pu za sreka :D A isto mi se desaa i da si svrtam edno krugce niz doma i da si se vratam u krevet.. Znam deka ednas baba mi mi kazuvase.. Koa bef kaj nea u selo.. Kako pomala sum stanala i tamu zs ima megu kauc eden i zidot mesto kaj sto se staeni tepisite.. Ja sum si stanala.. i sum sakala da vlezam tamu.. Ali sreka ona me vratila da si legnam.. A ednas sum probala da go skrsam zidot isto u selo kaj baba mi :pos2:
Aj ofa ali so mi kazaa deka edna drugarka si stanala i mesto da ide u WC otisla u labavo u kujna si se kacila gore i mocala tamu :pos2:

Padnaf od smeenje koa citav ova :pos2:

Член од
1 март 2007
Мислења
127
Поени од реакции
1
Кој бев на одмор сум станал и сум мислел дека сум пукал со пиштол.Три дена ми се смееја:kesa:

Член од
19 март 2007
Мислења
16
Поени од реакции
0
ne sum mesecar,fala bogu...no mi imaat kazuvano za mnogu takvi jezivi stvari taka na pr nekoj tip bil mesecar i ziveeel vo selo, edna vecer stanal i se oblekol kako za na svadba i trganal nekade...stignal mnogu daleku vo nekoj manastir kade sto vlegol i se razbudil.vo manastirot gi videl 12te apostoli sednati na ogromna masa i premnogu se uplasil.od manastirot nemalo izlez cel se zatvoril a apostolite pocnale da mu zborat deka e covek so golema mok i deka se sto ke kaze ke se ispolni.Covekov zbunet prvo ne veruval,pa vo sebe si zamislil da se otvori nekoja vrata i da izleze od manastirot...vednas se otvorila vratata i izbegal.od togas kako sto mi kazuvaa se sto ke kazel se ispolnuvalo...jezivo neli?zatoa sum srekna sto ne sum mesecar:)

Член од
8 јуни 2006
Мислења
85
Поени од реакции
1
abe jas si sum mesecar pred nekoja godina si tanav od spienje vo 2 popolnok si go fativ ednoto kebe si poslav dr. i majkami sabajle mi idi i mi veli dobro be coek ti ne si legna so edno kebe a stanvas so dr. dr. slucka sega pred nekoe vreme su se kaci v spalna kaj mojte i sum i vele nesto gospo znaj so i sum posol i si sum legnal v soba kaj mene abe tolku znam so mi imat kazano mojte koj znaj mozi pojke pati imam stanato

Член од
9 август 2006
Мислења
74
Поени од реакции
0
Од мене до сега никој не се пожалил, само знам дека дрндам во сон.
Ама има еден што живее со мене во истава куќа, се досели пред еден месец, кога го видов првпат од памет се извадив, прав врколак.
Уште првата вечер некаде околу три саат беше таман сум задремал слушам некој како да ја подотвори вратата кај мене во соба, си викам ај сонувам нешто.
Кога дечково си отвори врата си влезе кај мене во соба како кај него да си влегува, си викам овој уште не се вселил се тупна кај мене да краде.
Почна да буричка низ соба, а во соба црна темница.
Си викам овој или незнае кај се наоѓа или точно знае каде е и што бара.

Што правиш?
М?
Бараш нешто?
М?
Бараш ли нешто бе? Ти треба ли нешто од мојава соба?
М?
Абе ти треба ли нешто од кај мене во соба?
WC-то каде е?
Право низ врата од кај што влезе и одма лево, овде WC нема!

Си излезе низ врата како што си влезе па ни во WC не отиде.

Другиот ден му кажувам сто се случи, а тој врска нема дека бил кај мене во соба.

За две недели пак се тупна кај мене во соба (гол,само гаќи на него)
Пак истиот муабет го имавме, само што сега ја учука главата во врата, и пак не отиде во WC.
Другиот ден пак врска немаше што се случило.

Да сум спиел ке се измочаше врз мене. Бог да чува.

Сега сите во куќава спиеме со заклучени врати, што е сигурно сигурно си е.

:bi:

DBG

Член од
26 март 2007
Мислења
212
Поени од реакции
6
Јас не сум месечар...али еднаш имав шанса да ги проучувам месечариве.
некаде пред 2 лета на одмор ми се отвори шанса да спиам со една месечарка (другарка) и така да три вечери по ред правев муабет со неа без она да знае схто се случувало... па така да дојдов до некој страшни заклучоци:::
заклучив дека личноста која месечари е телепатски поврзана со лугјето во моментот кои се наогјаат околу неа...
седев јас до неа и правев муабет и нејзина другарка од далеку ми рече тивко да и направам муабет за нејзината омилена розова маичка.А од еднаш учте не ја доврчила другаркава реченицава месечарката рече дека и е ладно и сама ја побара нејзината розова маичка без јас да и спомнам збор.(а на месечар ако му збориш од далеку не те слуша-тоа е факт)...
не поминаа 5 мин. јас сакав да ја тестирам дали лаже дур месечари или не лаже. исто од далеку тивко ми спомнаа дека кока кола и е омилен пијалок се свртив да ја прашам дали сака кока кола,а она самата ми спомна во ист момент дека е жедна и дека сака кока кола (не верувам дека е коинциденција).
некој мислат дека ако човек месечари се буди во нив друга личност,али нема везе тоа не е точно..девојкава кога ид а и кажеш било каков виц се кинеше од смеење...па тоа го пробав и дур месечари и кажав неколку вицови и она се искина од смеење...
(она е истата личност не се мења ништо кај неа)
е да малку се по агресивни кога месечарат тоа е вистина!!..се обидов да ја изнервирам дур месечари...и спомнав неколку лоши зборов за личноста во која е заљубена,девојкава се наку*чи максимално стана отиде во кујна и зема нож почна да не брка сите што бевме во собата,али срекја што другиве девојшинја почнаа да врескаат и месечаркава се разбуди.и кога се разбуди срекја не ни падна во кома,туку стоеше така укочена и зачудена неколку секунди и од еднаш го фрли ножот на земја и рече дека стварно не сме фер зошто и правиме така и легна во кревет се покри преку глава,и таа вечер ни беше лута на сите...

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Mesecaram, ama ne taka po dolgi patista :) Najpoveke se smeam duri spijam, pravam muabet i kratko se setam po sobava doma. E zato domasnive me zatvoret so kljuc vo sobava pred da si legnam:( I da, da, strasno e ko ke se razbudis na mesto (stol, p[od...) kaj so ne si legnal (v revet)

Jay

Член од
6 април 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
Имам дома еден месечар (брат ми), некад навечер коа седам пред компјутер штракам нешо, слушам музика и он збори нешо се превртува...ке стане од кревет до wc ке отиде му викам кај идеш бе...и си ќути,се врати пак си легна у кревет му зборам нешо а типот у 20ти сон...и пак почна да збори нешо безвезе...и другиот ден не се сеќава ни дека у wc бил :kesa:

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Јас као мал сум месечарел еднаш ама ке го поманм цел живот...
Сум станал од спиење и мајка ми забележала..и сум зел гитарата штрак на појачало и сум ја рокал едно два саати и на крај се разбудив со неа сабалјето и се чудев од кај дојде:):)
P.S.Поздрав за MetalHeart!! \Behemoth/ \m/ \m/ \m/!!

Kajgana Shop

На врв Bottom