Месечари!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Јас не сум месечарел али многу зборам во сон и најмногу пцујам. Али изгледа сум некој сајкик зашто пред 10 години во сон сум рекол -Нафтата ке поскапе.

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Не месечарам јас ама затоа брат ми е крај, си отвара врати си се шета низ двор ќе си се прибере и пак ќе си легне. Колку пати си имаме правено муабет, тој спие јас на компјутер и ќе почне нешто да збори, јас му одговарам и така си муабетиме :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
310
Поени од реакции
108
Сега имам еден месечар до мене :pos2::pos2::pos2:
леле неверојатен е... ми зборува, бара јадење, ми се смее...
пред неколку вечери му кажав дека месечари...
и сега кога стане првите зборови му се НЕ МЕСЕЧАРАМ... и пак се по старо
и утрото пак на ништо не се сеќава....

Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
ја месечарам..и шо е најчудно,зимно време не или ептен ретко..обично летно време :) а башка тоа зборење,пеење,соблакање и слично :))) и не ретко се будам со модрици и гребнатинки по телото!! О_о

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Doma imam eden zid na sred dnevna so e i 4esto si vrtam kruk4inja okolu nego, a za zboruvanje usta ne zatvaram u son sekoja ve4er, i kazuvam mnogu 4udni zborovi pr. pegulina Xaxa

A pred nekolku meseci izglea sum mese4arela ali neso kebeto sum go isturkala dole, izglea zesko mi bilo i se sopnav se utepav i me mrzese da stanam i si prespav na podot :vozbud:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Фала богу не месечарам,ама имам другар кој што месечари.
Се случува некогаш да дојде со некоја гребнатинка во школо,па нормално ќе го прашаш од кај му е и ќе ти каже дека се мавнал негде синоќа додека месечарел.:uvo: Некако,на гадна работа ми изгледа тоа :nesvest:.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
не сум месечарка али ми текиња на две дешаФки шо ми ги раскажуваше мајка ми..
1. сум спиела ко мала и онака сум паднала од кревет доле :pos2: ..и сум седела доле може едно 5 мин без да реагирам,мајка ми се извадила од памет. И јас само сум се кренала и сум си се вратила во кревет и фино лепо сум си се покрила ко нишо да не се десило.
2. станување и идење у дневна. Сум си стоела насред дневна нешо без врска ..И мајка ми ме прашала демек :Шо праиш? Ја сум рекла : Да видам нешто..
И сум се вратила и сум продолжила да спијам :pos2:

..а оваа случка не е месечарење али е ептен смешна! ..Ми кажуваа дека мојата 8 годишна братучетка била во некој длабок сон и како што спиела паднала на правосмукалката до нејзиниот кревет и продолжила да спие врз неа без да се помрдне !!! хахахахахахаха :pos2::pos2::pos2:
Среќа после смеењето им текнало да ја вратат пак горе на кревет :pos2:

Stefan Spasovski

Mister Birokrat
Член од
18 февруари 2006
Мислења
92
Поени од реакции
2
Братучедка ми ја болело окото нешо или нз шо било отишла да ја буди мајка и за да и помогне и оваа у спиење и рекла - Не се секирај сеа мама ке стане ке ти го извади :vozbud::vozbud: Друг пат нешо глава ја болело и истава дешавка само и рекла - Сеа ке станам ке ти ставам тоалетна хартија.. Е ај сеа :vozbud::vozbud:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Братучедка ми ја болело окото нешо или нз шо било отишла да ја буди мајка и за да и помогне и оваа у спиење и рекла - Не се секирај сеа мама ке стане ке ти го извади :vozbud::vozbud: Друг пат нешо глава ја болело и истава дешавка само и рекла - Сеа ке станам ке ти ставам тоалетна хартија.. Е ај сеа :vozbud::vozbud:
Ќе било месечарење ако мамичка станела и навистина и го извадела окцето, а не само да блада додека спие.

Stefan Spasovski

Mister Birokrat
Член од
18 февруари 2006
Мислења
92
Поени од реакции
2
Ќе било месечарење ако мамичка станела и навистина и го извадела окцето, а не само да блада додека спие.
Абе не мораш одма на најлошото да помислиш.. Интересна случка е и ја споделив со вас поради тоа.. Би требало и зборењето во сон да се класифицира како месечарење, а? Сепак и тоа е потсвесно:toe:

Член од
7 август 2009
Мислења
115
Поени од реакции
16
зошто месечариме??

месечарење???
зошто понекоаш зборуваме или одиме о сон?
мене ми се има случено па затоа многу ме интересира....
ако има некој да каже нешто повеќе........повелете!

Z

ZeroStyle

Гостин
Благодарам!
Јас мислам дека во мозокот доаѓа до неспоразум поради некоја нус појава. Затоа месечариме:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Kire9 е баниран од тема.

Ајде да видам дали ќе му се придружи уште некој.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.741
Поени од реакции
22.746
јас не месечарам ниту пак некој од моето семејство месечари..

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Јас не сум месечар и немам искуство со такви фала богу.....

Kajgana Shop

На врв Bottom