Менструација

Anuskan

~Keep Smiling~
Член од
13 јануари 2008
Мислења
191
Поени од реакции
10
Ни мене Кафетин Менструал не ми помага! Сега еднаш месечно се трујам со Баралгини или Кетонали. Среќа последниве 2 години „само„ првите 2 дена боли ептееееен + поплава:nesvest:, и ко пијана да сум тие 2 дена, после следните 3 дена не ме боли и по малце имам (пред тоа првите 3-4 дена не можев да мрдам од болки + поплава:kesa:)!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.624
Ме заболе стомакот дур ве читав! Ај одам :)

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
извинете за офтопикот ама морав:
(Ја фака Господ Ева како јаде од јаболкото)
Господ:Крваво ке ми платиш!!!
Ева:Може ли на рати?:pos::pos:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
За време на мензис, ме боли само половината и ми студи на нозете, за некои поголеми болки немам искуство.Знам само дека ми се јаде благо ептен(обично не љубам многу благо)и можам да се расплакам за некоја глупост, па си плачам кога ќе ми дојде.Знам дека е неподносливо за околината но, јбг, таков е периодот.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
какви се тие кафетин менструал?
обично си пијам кетоналче... ко бомбончиња ги кркам првиот ден... али ми помагаат јбг... неможамд а мрднам од кревет два саата пред да добијам и еден ден потоа... башка пред да добијам плачам и вриштам на сите... најголемите глупости тогаш ги имам направено...:(
порано ми се грчеше стомачето низ целиот период али имав 3-4 дена затоа... сега ден до ден и пол али 5-6 дена ми фаќа до 7 у критични ситуации...

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Ауу...какви маки имав порано кога ќе добиев...неиздржливи болки,па многу ми течеше,па обавезно ми траеше по 7 дена...а не пиев ништо пошто Кетоналот ми рекоја штетен бил,и така си трпев и болки и се...ама сега во последно време,многу помалку ми течи и пократко ми трај,фала Богу.
П.С Ако имаш силни болки Кафетин менструал не се баш многу ефикасни.

PonTius

kukumjavka
Член од
25 февруари 2008
Мислења
29
Поени од реакции
3
Dale e mozno da e bremena ako dobie

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Можно е да се има менструација за време на бременост ДА!!! Но се случува многу ретко.

Член од
2 јуни 2008
Мислења
36
Поени од реакции
0
lele lele kolku se raduvam za site vas...ne smeete da se pozalite zaso menstruaciite vi traat po 3-6 dena...mene srcki mi traat od 7-10!!!
ne me boli e tuka ne mozam niso da vi kazam osven so sreka lapajte apoi...all the best

Член од
2 јуни 2008
Мислења
36
Поени од реакции
0
lele lele kolku se raduvam za site vas...ne smeete da se pozalite zaso menstruaciite vi traat po 3-6 dena...mene srcki mi traat od 7-10!!!
ne me boli e tuka ne mozam niso da vi kazam osven so sreka lapajte apoi...all the best

da da zaboraiv da kazam i mi tece ko cesma!!!:toe:
ajde sea produzete da si se zalite

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
mi dojde preeska i mi tece i me boli.......... aaaaaaa odvaj doseduvam, a ako lezam uste tolku tece :(

Kajgana Shop

На врв Bottom