Машко со долга коса ?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.656
Јас во средно имав долга коса последно и сега после доооооооооолго време повторно ја растам....и шишање више денехи нееема...

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Значи ја сум наркоман. И тоа од 5-то одделение, па се до сега, 2ра година средно. На тешки дроги сум да. :pipi:

Madness

12.12.2009
Член од
6 септември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
28
Ја неам баш долга коса,али може да влезам во вашата категорија.Ми викаат да се шишам,али јок бре.После да ми студи на главата.

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
Зависи на кој како, јас мењам помеѓу битлс долга и 0, ко друг човек изгледам, и кога сум нула, и кога имам долга + има фази додека ми расте :)

P

PewDiePie

Гостин
Имав до 8-мо итоа прилично долга косица :tv: Али сега кратка си ја носам

J

Johnny Stulic

Гостин
Се истрижив пред две години заличив на чоек по малку

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
ИМам огромна коса и не планирам да се Стрижам (шишам) освен да ја ретчам нормално.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
носев долга коса.. ме нервираше ептен коа требаше да се сушам или летно време.. мука невидена!!!

Инаку.. шознам.. зависи на кој како му стои.. ако му изгледа убаво нек си тера ако не берберот го чека :smir:

Sofist?

Ула
Член од
11 јануари 2010
Мислења
160
Поени од реакции
12
Дааааааа сакам машки со долга коса..... и секогаш се енрвирам оти тие имаат подолга и поубава коса од девојчината :)

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Секој има право на свој избор и на личен вкус. Така да апсолутно не ми пречи доколку машкото има долга коса ( или во случај женското доколку има кратка ). Мислам ако им стои убаво и доколку тие се чувствуват убаво во сопствената кожа на тој начин, тогаш од моја страна ја имат целосната подршка.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Ако може да има женско со кратка коса, може и машките да имаат долга коса. Секако, доколку им стои.

Ме нервираат предрасуди од типот "машко си, ишишај се, наркоман, дрогер, пијаничиште итн". Ако некој сака да има долга коса, тоа е негов избор и никој нема право да му се меша во личната одлука, особено кога станува збор за изгледот.

Master!

Доктор Глобил
Член од
5 март 2010
Мислења
68
Поени од реакции
6
Долга коса кај машките

Зошто кога ќе кажеме долга коса кај машките некои луѓе помислуват дека тоа се наркомани, нездрави и многу други работи...што тоа не е точно

Дали луѓето размислуват правилно на оваа тема ???

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Па тоа е бидејки металците носат долга коса и простата раја мисли дека сите металци се дрогаши што е сосема неправилно бидејки знам многу луѓе кои се успешни а слушаат метал.Потоа мислат дека тие со долга коса не си ја мијат косата и не одржуваат хигиена доволно (што пак не мора да значи тоа варира од личност до личност).А тука е и нашиот македонски менталитет-се што е надвор од „нормата“ е нездраво.А самата наша „норма“ е нездрава бидејки секој му посакува лошо на другиот и мисли дека е ненормален само затоа што не сакаат исти нешта и не слушаат иста музика.

Kajgana Shop

На врв Bottom