Машко со долга коса ?

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Od ramenici pa uste podolga ne mi se sviga, no pokratka od ramenici zaso da ne? mn ubo mi stojat na nekoj decki:smir:

Член од
17 јуни 2009
Мислења
84
Поени од реакции
3
Машки со долга коса ми се епен убави. Само зависи дали ќе им стои. :wink:

M

M del Mar

Гостин
До пред некое време многу се возбудував на машки со долга коса :vozbud: поготово виткана...али сега сеедно ми е :)

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.989
Поени од реакции
23.204
Аман бе сите сакате машко со долга коса ..Да пуштам јас???:helou:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Машки со долга коса како ти е на металците...јаооо колку обожавам....јас сум ЗА машки со долга коса

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Ми се свиѓаат машки со долга коса,ама онаа средна дужина не до гз сеа..:wink:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
312
Поени од реакции
153
Ne mi se dopaga dolga kosa kaj masko. Se znae masko so kratka kosa, poubavo izgleda i pomazenstveno:wink:mene mi se svega toj stil e sea za dr neznam:toe:

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Јас имав долга коса негде до кај врат и не е нешто посебно.Тоа зависи дали ќе му стои на машкото или не.Јас ја ишишав затоа ми беше жешко летно време.Сеа имам така кратка коса просечно.

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
Девојките што велите дека повеќе сакате машки со долга коса, така велите бидејќи само мал дел од машките носат долга коса. И тоа ви е невообичаено, и ве тера да се чувствуваате посебно ако имате таков дечко. Ама не е ништо посебно, само машко кое ќе биди келаво во иднина или машко кое поминува 3-4 саати на ден грижејќи се за својата коса... :helou:

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
Девојките што велите дека повеќе сакате машки со долга коса, така велите бидејќи само мал дел од машките носат долга коса. И тоа ви е невообичаено, и ве тера да се чувствуваате посебно ако имате таков дечко. Ама не е ништо посебно, само машко кое ќе биди келаво во иднина или машко кое поминува 3-4 саати на ден грижејќи се за својата коса... :helou:
Незнам не се мешам (од кај знеш можит нешто друго мислат) :D

Инаку во живот не сум имал долга коса незам какво е чувството :D

Kajgana Shop

На врв Bottom