Hiperaktiv
Султан :P
- Член од
- 16 февруари 2012
- Мислења
- 1.590
- Поени од реакции
- 923
Хахххах леле ко цигани на варен компир !
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Хахххах леле ко цигани на варен компир !
чим викнам мац,мац сите 5 се тука за секунда хахахаХахххах леле ко цигани на варен компир !![]()
Јас на мојот поранешен мачор, кога ми го донесоа му купив 250 денари ампула против болви од Пет Вет, под пабот.Уште нешто да прашам и не замарам веќе, ветувам
Болвите ќе умрат или ќе излезат од него и ќе се разбегаат?
Јас му купив на мојот од тој пет шоп кај Пабот пред месец дена ампула т.е. во шприц беше ставено тоа течноста, специјално пред да му го ставам тоа го избањав и по 3 дена му го ставив над вратот. Немаше никакво дејство, џабе го измалтретирав мачорот.Јас на мојот поранешен мачор, кога ми го донесоа му купив 250 денари ампула против болви од Пет Вет, под пабот.
Му ја нанесоа над вратот, од горната страна за да не се лиже на местото. Сабајлето, после некој 8-9 саата, каде што спиеше најдов умрени 19 болви. Не ми се веруваше, беше чист, домашен мачор чуван во стан, рачно кога му барав болви наоѓав само 2-3, и мислев дека се толку. После 3 дена од кога ја нанесоа ампулата, го избањав, и веќе немаше ниту една болва, ниту измет од болви, што е знак дека мачето е инфицирано.
Да те прашам дали знаеш во пет шопот во Туш, дали има шишенца за хранење на мали мачиња?
Вечерва најдов кај Тунелот 5 мачиња фрлени до контињер, од кои 4 беа мртви, згазени од кола. Едно беше живо и го земав дома, еве го до мене спие. Нејке да цица многу од шприц и не знам од кај да му купам мала цуцла со шишенце. Бев по аптеките нема. Дај помош!
Мачето е скрос бело, ангорче, две недели старо.
Епа осеќа дека нешто му правиш,јас на мачорот му ставав ампула и откако му ставам му дадам мевце или крекер(за мачки) и тоа го свати како награда што била послушна...Едно прашање:на мојот мачор сега му ставив ампула против крлежи (fypryst) и почна чудно да се однесува ,поцнува да замижува со очите се плаши од мене и бега а се по пропис му ја ставив (4 пати до сега му имам ставано) дали и до самата ампула или во прашање е нешто друго
Како мислиш??Праев муабет со еден чоек, ми вика дека ако се еднобојни мачината 99% биле машки, има вистина во ова?
Не, зборот ми е за обичниве мачки, не за расни.. Се заинтересирав, пошто ова што ми го кажа тој, го проверив на моиве мачина и точно е. Двете што се еднобојни се машки, а тигрестово е женско.Како мислиш??
Мислам дека нема веза,,,ете сијамските сите се раѓаат скроз бели идентични не ги разликуваш и иста боја и исто све....а има и машки и женски!![]()
Ова мислам дека е расата Наполеон,многу ретки се барем во Македонија сеуште не сум сретналЛеле ова какво е како мече исто неможам да му се изнагледам