пички јас ручно го израчуавЈас напишав 1/3^8 = 3 ^ -8
Ја не напишав, па и пишуваше да не пишуваме, само потпис до кого.Адреса пишувавте на малечкото писмо?
Не, ниту до кого е наменето. Директно Dear Ms. Dominique или како беше, и на крајот само Yours Sincerely ставив.Адреса пишувавте на малечкото писмо?
И 1 / 6561 ти дојде?пички јас ручно го израчуав
Тогаш добро, јас си реков ги памтите .Не ги памтам бе, ги запишав
Растојанието е нормала на двете тетиви, но и симетрала и ги дели на два дела. Центарот го дели растојанието на два дела x и 39-x. После тоа по питагоровата теорема R го бараш итн...математика ја решивте таа со кружницата што се бараше радиус и периметар?
само таа ми остана нерешенаматематика ја решивте таа со кружницата што се бараше радиус и периметар?
и колку ти излезе? мене R=25..Растојанието е нормала на двете тетиви, но и симетрала и ги дели на два дела. Центарот го дели растојанието на два дела x и 39-x. После тоа по питагоровата теорема R го бараш итн...
никој од тие што ги прашав на училиште ја немале решеносамо таа ми остана нерешена
Sailor SamДај боже да е така, инаку на крајот напишав Best regards и иметоа Sailor (име) незнам како беше.. ваљда е таман. Инаку кај мене повеќето 70% воопшто и не пишуваа есеј и апликација а другите освен мене само име на крајот и без оставање на редови.