Не, бе. Она е по садомазо стварите. Ши лајкд ит.Не ја удри Крис Рихана?
Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.Your friend Chris B. just hit your friendRobyn F. repeatedly. Robyn is said to be cooperating with investigators building a domestic violence case against Chris, according to a police source quoted by the Los Angeles Times.Write a news article (80 - 120 words) that will include :
-A rumour about what happened.- Does she deserve it.-Who's side do you take.
нема статистика на матура, за комбинаторика не сум сигурно ама лани немашеДа ве прашам нешто за математика може?
Гледам во испитната програма за во содржината на испитот пишува Подрачје 4: Веројатност. Дали тоа значи дека комбинаторика и статистика не треба да се учи?
~
kazi koja e temata te molam!Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.
a тие што не почнале за ништо да се подготвуваат ,да не се секираатЗначи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.
мислам дека стварно не треба да се зафркаваш со нас ако ја знаеш или ќути не кажувај или пишија а не вака....Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.
Стварно бе, ве зафркаваат! Глупаци. Ваљда е од тие генерации кои немаа интернет како вас и си учеа и полагаа без помош од другите. Љубоморни се.мислам дека стварно не треба да се зафркаваш со нас ако ја знаеш или ќути не кажувај или пишија а не вака....
Хахахахахах тоо царе!! Successful troll is successful.Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.