Токму на ова мислев, нејсе, како и да е не сум единствен на кого му се обраќаш на овој начин, така да дебатирај си самиот со себе ако така најмногу ти одговара, пошто како што гледам и тебе не те бива за нешто посебно одколку да навредуваш низ форумов(твое право) ... како и да е, небитен си...
Каде е навредата? Во оценката на квалитетот на твоите постови? Ќе ти објаснам зошто не си партнер за дебата. Твојот „придонес“ на форумов „вришти“ од незнаење и конфузија презентирани во долга низа моронски прашања. Јасно ми е дека како мал си препишувал на писмени, и си чекал други да ти објаснат како било и што било. Како последица на тоа, ти фалат основни познавања од многу полиња и елементарна способност за критичко мислење. Видиш, толерантен сум кон твоето незнаење и дури имам разбирање за твојата недугавост. И не изреагирав досега за да не се почувствуваш како идиот, ама ти се заџилита и лекции да ми делиш и да мериш релевантност на форумов. Немој бе друже, леба ти. Затоа, еве со попрости зборови, као за тебе: за разлика од интелектуално мрзливи типови како тебе, кои, со зината уста поставуваат прашања од типот „Чичко, а шо е ова?“ постојат други кои знаат да бараат информации, критички да размислуваат и да дебатираат. Мене не ме мрзи да истражувам, имам поинаков став за масоните, а својот став го го бранам аргументирано, доследно и коректно.
p.s. Апокалипто, знам дека коментаров оди off topic – сепак, се однесува на генералната атмосфера во дискусијата предизвикана од самоизбрани „редари“ како El Bohemio (formerly known as Peckata). Досега не реагирав на вакви селски провокации кои се обидуваат да ги замолчат оние коишто не се согласуваат со масоните. Меѓутоа, овие ликови темава сакаат да ја претворат во „наши прашања до зидарски, остали ќут!“ Предлагам да си отворат таква на подфорумот за општи муабети и нека си везат до сто и назад. Ако цениш дека коментаров е несоодветен, бриши слободно. Поздрав,