Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Де де, тие 3 дена каснат, та сега за пола саат ќе издржиме. Не дека очекувам некакви корисни информации... :unsure:
 

Staufer

Вардар - Егеј - Пирин: Македонија!
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.206
Поени од реакции
21.367
Кур ќе кажи тоа предвидувам јас.
Никој не очекува одма да се реши случајот ама треба да дадат информации на пример кој би бил мотивот, сторителот итн. ако имаат некоја информација и треба да имаат. Не да испадне ко вчера изјавата...
 
Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Абе Курир 15.000 еуричи месечно, за ваков линк ли бе? Као на Бојо ви е линков.
 
Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Ne ova navistina go nema nikade jas stvarno ne znam sto povekje damislam za drzavava.NIkakov den na zalost, nikakvi poseti na semejstvata, nikakva pomos, nikakvo vnimanie da se obrne, mediumski molk, nisto ne kazuva ovaa so brkovite, policijata ne go stiti narodot,sega pak i kasnat .... abe prosto ne znam sto voopsto cekame da ni kazat. c c c zalna makedonijo, zal za decava.Koj znae sto im imaat praveno tamo, a ovie tolku ne seriozno se drzat.Ako imase brat jankulostka pacavro dolna ako imase ti bratce i ti go napravea ova da te vidam dali taka kje se drzese ne odgovorno... plemeto tvoe !
 

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ламбава почна да ми личи на расцепена лубеница.
 

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
....на македонските телевизии единствено им е до ОПА-ИХА и слогани од типот ЗА ПОДОБАР ТУРИЗАМ ОСТАВИ ПОДОБАР ВПЕЧАТОК....
Е друже, секој за својот г’з само си гледа, оваа држава може да тргне напред само кога ќе почнат луѓето(сите) да гледаат пошироко околу себе, а не само индивидуално за својот г’з, токму затоа тапкаме 2 децении во место !
4 млади момчиња и еден средовечен човек беа убиени, а на некого му дошло до славење, јадење, пиење, шетање, пикници, заебанции... по телевизииве даваат глупости, исто како ништо да не се случило, навистина несфатливи сме !
Требаше барем да се прогласи три-дневна жалост во државава, па да му се сневиди загинаа наши сограѓани, а не некои си таму во Зимбабве или Бурунди !
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Поразителна и ужасна ми е помислата дека се уште, упорно не се прогласува ден на жалост, дека повеќето вечер нема да се замараат, ниту да ги стават децата на ум за една секунда, па така после црква ќе кркаат во Седмица, па ќе одат во дискотека, ќе се начукаат без никаква почит и спрема празникот и спрема децата.
Не ми е јасно зашто не се прогласува ден на жалост, навистина не ми е јасно и изреволтирана сум максимално!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom