Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
11 мај 2012
Мислења
12
Поени од реакции
0
И тоа е и можеби добро, знаеш.
Да имаш стратешко партнерство со НАТО , а истовремено да имаш слобода и со други места да оствариш врски ;)
Ах, бе Рамиз/Рафиз... А Косово до каде е? :D

Туку нели е срамота бре на ваков начин да го користите убиството на 5ца невини луѓе?

Imame dve drzavi, so toa mozam da se gordeam,ako ne Kosovo, togas Albanija e vo NATO..
--- надополнето: 11 мај 2012 во 21:42 ---
Не се брзај толку, знаеме дека ти сака шупакот да прима.... стрпи се, ќе биде.
e ajde de ako ti stega..:)

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
На даденава вебстраница од РТС, под текстот од веста за денешните иламско-албански протести, најдолу има дадено 3 фотографии; на втората фотографија, ако ја зголемите ќе се види и бело знаме со исламска шахада, кое е знаме на Талибанците:http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/Регион/1100378/Скопље "преживело" протест.html#

Дали овие протести на исламските Албанци од денеска воедно беа за поддршка и на Талибаните и против САД и НАТО?

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
e pa toa e nie sme tuka, aj da vidime sega sto ke pravite?
Ili ke si naucete da ziveete bez prljavstini i zaedno da ziveeme,ili ova zemja ke se podeli..
--- надополнето: 11 мај 2012 во 21:31 ---

Pa ne ste vo NATO i nema da vlezete bre alooo, dzabe sto ucestvuvate na vakvi vezbi..
Многу ми е гајле ако не влеземе во НАТО

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.722
Поени од реакции
35.522
protestcairkamenja.jpg

1 Слика - 1000 зборови
Ако ви ја покажат оваа слика нема да знаете дали е ова во Палестина, Ирак, Сирија, Египет, но за жал ова е Македонија 2012, ова е дел од денешната канонада од камења, дел од ‘‘мирниот‘‘ протест каде што се поддржуваат ладнокрвни убијци и нивни соучесници, кратко и јасно СРАМОТА, ама по што им е испран толку мозокотот и по што тие прават така како ќе им шепне локалниот оџа, не ни знаат што е тоа срам и чувство на човечност.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Еве еден од мотивите:
Секогаш постои можноста за фиктивно православно обединување на загрозените држави, то ест МАкедонија, Србија, Црна Гора, Бугарија и пред се Грција, во уништувањето на тој проект голема Албанија.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Малце успеаја да ни ги замаат очите и да ја префрлат вината целосно на Исламстите. Но мора да имаме на ум, дека Исламистите ги донесоа Албанците во регионот за нивната кауза. Можеби позади ова дело стојат луѓе кои се радикални Исламисти, но имајте во предвид дека позадината крие етнички мотивирано злосторство, дека позади ова злостотство стојат големо Албански структури. Не се многу назад заканите од АНА Илирида и Актош.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Ne se tie ubijcite, uste kolku pati treba da se povtori, do sega 99 pati povtoriv, ajde uste ednas neka bide 100..
Друже ,сограѓанин твој ( албанец) што работи во МВР ( нема да именувам на која позиција е таму) ми рече со сигурност дека тие се тие што ги убија децата.. Не верувам дека би ме лажел , или ако ме лаже и ја те лажам... . Чукнија малце главата што збориш.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Добро бе... избришав 217 МИСЛЕЊА (Со зборови: двестаиседумнаесет).
Банирани се двајца од тема.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.722
Поени од реакции
35.522
Браќава кои се за соживот и кои се залагаат да се најдат вистинските убијци на масакрот (само да не се Албанци). ‘‘Апелираат до меѓународната јавност, ОБСЕ, САД, ЕУ, Турција Албанија и Косово да инсистираат да се формира независна истражна комисија од меѓународни експерти за да се расветли судбината на уапсените во акцијата "Монструм". :tapp:

Обсе, Сад, Еу,Турција, Албанија и Косово нека си ги решаваат нивните случаи кај нив дома, нема потреба да чепкаат по туѓи дворови и на крај краева едно никако неможам да сфатам - Ако им е толку тешко тука, ако се чувствуваат угнетени, обесправени, зашто не си ги земат парталчињата и правец Косово или Албанија, па таму нека бараат правди и повеќе права, барем нас нека не остават да живееме на раат.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Добро бе... избришав 217 МИСЛЕЊА (Со зборови: двестаиседумнаесет).
Банирани се двајца од тема.
А и Рафиз нема да го видиме повеќе.

Дечки, едно пиво не можам да испијам на раат. Претеравте. На провокација - не враќајте со провокаци. Само отворате работа за нас во администрација и после не може да реагираме на се. Епа не можеме коа гледајте Крејзи избришала 217 ФАКИНГ МИСЛЕЊА!

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Браќава кои се за соживот и кои се залагаат да се најдат вистинските убијци на масакрот (само да не се Албанци). ‘‘Апелираат до меѓународната јавност, ОБСЕ, САД, ЕУ, Турција Албанија и Косово да инсистираат да се формира независна истражна комисија од меѓународни експерти за да се расветли судбината на уапсените во акцијата "Монструм". :tapp:

Обсе, Сад, Еу,Турција, Албанија и Косово нека си ги решаваат нивните случаи кај нив дома, нема потреба да чепкаат по туѓи дворови и на крај краева едно никако неможам да сфатам - Ако им е толку тешко тука, ако се чувствуваат угнетени, обесправени, зашто не си ги земат парталчињата и правец Косово или Албанија, па таму нека бараат правди и повеќе права, барем нас нека не остават да живееме на раат.
Јас сум да се реши ова на фин начин.
Да се покрстат сторителите и да се речат Македонци дека се.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479

Зошто би барале помош од Турција кога Турција е секуларна земја и ја заболе за екстремни исламоси?

Всушност зошто би барале помош воопшто од секуларни држави?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
29 ПОЛИЦАЈЦИ ПОВРЕДЕНИ !!!
http://www.huffingtonpost.com/2012/05/06/german-salafists-arrested-by-police_n_1489563.html

100 ЏИХАДИСТИ УПАСЕНИ !!!!
http://abcnews.go.com/International/wireStory/german-police-arrest-100-salafist-protesters-16289212#.T61h_2XnHkI

Не ова не е Македонија. Ова е Германија вчера. Сите цивилизирани народи сме во исти гомна со овие исламистички радикали. Ќе им дојде редот и нашите џихадисти ќе скапуваат в затвор.
Е па кај нас се дозволуваат права затоа така. А и европскиве држави некако многу ги мазнат. Оти не прават протести на пример во Русија? Или во Израел? Oh wait.....

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Ајде бе две држави?Јужна албанија ја држат Грчиштава(епир), косово пола е српско а целото го обезбедува КФОР,ни војска немаат.научи се да броиш.
Си заборавил да пишеш дека Пустец е наш ................ :D;)

Kajgana Shop

На врв Bottom