Овие требало зрцки да им извадат таму..
Овие требало зрцки да им извадат таму..
овие осеќам денес последен пат им е да се заебаваат низ скопје од утре преку деве баир назад во татарија.
Е не бе требаше ние коа протестиравме 300 деца да пуштат 1000 желки за сега они коа беа "1500" талибанци да нема полиција????Немате ли нешто попаметно да напишете
Па ако Гоца пуштеше 1000 полицајци протестантите ќе го искористеа тоа медиумски да се прикажат
како жртви.
Тоа требаше да направи? Да им ја потврди приказната дека полицијата е ваква ,таква...
По кого плукате луѓе????.
За жал покажуваш ниско ниво на комуникација, како прво, а како второ со логика и со рационалност многу повеке ке постигнеме наместо со чукање во гради на форум .A шо? Треба да се плашиме да покажеме кој е главен во Македонија или ќе си го подрашириме уште малце шупакот?
што тресеш бе кој прави непријатели? ти доаѓа на плоштад во скопје и се заебава со нас, а бе таа камерата од глава ќе и ја удрев мене да ме прашаше. Татарка глупа. Утре кој не пројде од плоштад еве на.Во овој момент немаме АПСОЛУТНО никаква причина да правиме непријатели од Бугарите.
Не ми се верува дека понекогаш можеме да бидеме бескрајно глупави...
Која логика???ПРОТЕСТ ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА УБИЦИТЕ????За жал покажуваш ниско ниво на комуникација, како прво, а како второ со логика и со рационалност многу повеке ке постигнеме наместо со чукање во гради на форум .
А како трето со плукање на МВР,министри итн покажувате дека не ги цените.
Не си многу бистар, ама ме мрзи да се расправам...што тресеш бе кој прави непријатели? ти доаѓа на плоштад во скопје и се заебава со нас, а бе таа камерата од глава ќе и ја удрев мене да ме прашаше. Татарка глупа. Утре кој не пројде од плоштад еве на.
Дете ,јас цела 2001 живеев во место каде што беа најголемите пукотници.Е не бе требаше ние коа протестиравме 300 деца да пуштат 1000 желки за сега они коа беа "1500" талибанци да нема полиција????
Е ради ваквиве ко тебе што да биде мирно да нема нереди да нема тепање ни отиде државава!!!
Не те боли кога ги споредуваш двата протести????
Кого бре да ценам новајлике? Тој шо ги штити убијците нарекувајќи ги борци за човекови права, а угнетувајќи не нас македонците? Кој е граѓанин од прв ред овде во Македонија?За жал покажуваш ниско ниво на комуникација, како прво, а како второ со логика и со рационалност многу повеке ке постигнеме наместо со чукање во гради на форум .
А како трето со плукање на МВР,министри итн покажувате дека не ги цените.
океј бистре иди дружи се со татарите. Јас со некој што ме негира како народ нема никогаш да бидам пријател. Гнаси татарски.Не си многу бистар, ама ме мрзи да се расправам...
Гоцке ти ли си?Дете ,јас цела 2001 живеев во место каде што беа најголемите пукотници.
Не ми филозофирај!