- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.286
- Поени од реакции
- 26.168
Можеби, а и да не снимале, сеа сигурно ако сакаат може да снимаат. Креативноста на испитувачите од МВР во вакви ситуации е неверојатна. Речиси нема граници.можи снимале сунети
Можеби, а и да не снимале, сеа сигурно ако сакаат може да снимаат. Креативноста на испитувачите од МВР во вакви ситуации е неверојатна. Речиси нема граници.можи снимале сунети
Нема врска братче, како прво некако на тој клипот лицата што ги уапсија ми делуваа некако голобрадо ........... Вахабистите, без разлика дали се млади, средовечни или постари, обавезно носат бради и тоа прилично долги, спуштени надоле и приметливи, овие беа голобради момчиња, исто/слично како оние во Бродец, ниту брада, ниту бутур ... јас типувам дека уапсените се Албански Националисти ѓоа оние во Бродец т.н. УЧКи .........Па тоа е намерно, во Арачиново, како што сите знаеме, живеат 99% Палестинци/Авганистанци.
Или......не? АЛБАНЦИ можеби беа?
Ајде глупости, „следбеници на радикалниот ислам„ ги нарекоа.
Место како што е веќе редно, да се каже вистината..
Легенда си еј..сериозноТи требав нешто шо си ме цитирал?
Иначе и за дечкото шо ме бараше (појма неам кој беше)... кажи златен, ти треба нешто или немаш како да тепаш време, па ти требам јас за да си се покараме? Во ред би било и тоа, те разбирам до некаде, ама не веруваш дека ќе ти го пружам тоа задоволство, нели?
А во врска со фатените убијци... би сакала да верувам дека тоа е вистината, но не можам. Не за друго туку не верувам во медиуми, не верувам во Гордана, а ни во било кој од фаците до и околу неа. Ако се лажам и ако сепак ги имаат убијците, се надевам ќе бидат храбри да им досудат како што доликува и ни малку понежно од тоа. Поздрав до наредните информации од Гоца.
Ако има повеќе од солидни докази тогаш нема што да се бара.Не сакам овој случај да испадне уште една теорија на заговор.Не за друго него да не го читам Toecutter и неговите параноични заговори.А во врска со фатените убијци... би сакала да верувам дека тоа е вистината, но не можам. Не за друго туку не верувам во медиуми, не верувам во Гордана, а ни во било кој од фаците до и околу неа. Ако се лажам и ако сепак ги имаат убијците, се надевам ќе бидат храбри да им досудат како што доликува и ни малку понежно од тоа. Поздрав до наредните информации од Гоца.
За 900 денари претепале некого во Штип.
Шупак си е шупак.
Не е само тоа, во Европа постој голема политичка коректност која во најголем дел е глума. Поддржувачи мултикултурни општества се најгласни и ги бранат дури ваквите појави. Секој друг ќе биде сместо прогласен за нацист. Тоа што во Европа почнаа да добиваат десноориентирани популисти е последица од таа појава, луѓето се почесто се против муслиманите, не затоа што се муслимани туку поради екстремистите во нивните редови. Ете прошлата недела во Германија Вахабисти делеја курани на плоштадите низ градовите, но умерените турски друштва се оградија од ними. Затоа и очекувам ИВЗ јасно да се огради од Вахабистиве.Користат што европа е во економска криза и целиот фокус е оттргнат од тоа, треба у секоја земја по еден Брејвик да ги разбуди од сонот и да почнат секаде вакви акции.
Истото го викам и јас, дека се албанци,Нема врска братче, како прво некако на тој клипот лицата што ги уапсија ми делуваа некако голобрадо ........... Вахабистите, без разлика дали се млади, средовечни или постари, обавезно носат бради и тоа прилично долги, спуштени надоле и приметливи, овие беа голобради момчиња, исто/слично како оние во Бродец, ниту брада, ниту бутур ... јас типувам дека уапсените се Албански Националисти ѓоа оние во Бродец т.н. УЧКи .........
Не го оправдувам, но идеите му се океј. Не е можен соживот на овие две религии наредниве децении. Се знае кај треба да живеат едните а кај другите.Ако Брејвик сакаше да си ја освести јавноста требаше да си го впери оружјето кон тие кои прават такви зулуми,а не да убива деца.
Првата група Пакистанци била откриена на Иво Лола Рибар тоа е некаде накај Водно. Не значи дека сите кои се вмешани се Албанци. Јас дадов пример што би било ако индиректно има вмешано и Македонец. Не дека он ги убил туку на еден начин им помогнал. Сепак тоа е еден индиректен начин на учествување во убиството.Во Арачиново некој со македонско име и презиме
Прашање е дали имале конекции и сретства да избегаат на Косово. Бидејќи без пари на Косово не прават ништо. А и радикални фундаменталисти не важат за најпаметни.Одлично!
Браво за МВР, искрено се сомневав дека ќе успеат, ама покажаа и докажаа дека се способни. Изненаден сум дека ги нашле во Скопје.
Јас очекував, да не речам, сигурен бев дека би избегале во Косово. Што е интересно, на некој начин. Испаѓа дека се чувствуваат побезбедни во Македонија, и не само во Македонија, туку баш во Скопје, отколку на Косово. Ај да беа некаде во албански погранични села, пак, ќе имаше некоја смисла, ама овие си седат во главен град и гајле си немаат.
Неверојатно!
Ако има повеќе од солидни докази тогаш нема што да се бара.Не сакам овој случај да испадне уште една теорија на заговор.Не за друго него да не го читам Toecutter и неговите параноични заговори.