Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

M

Moon Child

Гостин
Јас не прочитав такво нешто, Авганистан и Пакистан се спомнати само во контекст дека убијците имале воено искуство таму.
Па да и затоа прашав, некако нејасно беше образложено.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Ти оправдуваш ли радикален исламизам-чисто ме интересира.
И да речеме,ако еден ден те соберат твојте браќа со бради да се тепаш за исламот,ќе земеш ли пушка?

За 1000 денари у Гостивар или Тетово претепале Албанка-келнерка. Ти па за ислам прашуваш.... Ке си го јадат и они стапот од такви нелуѓе, е вака некој на сестрите нивни ке се иживува, ама касно ке им биде ако тоа земе замав.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.483
Како за кого, за мене КРИСТАЛНО ЧИСТО Е ОБЈАСНЕТО, ама све зависи од тоа што сакаш да разбереш, или во твојот случај не.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Па тоа е намерно, во Арачиново, како што сите знаеме, живеат 99% Палестинци/Авганистанци.
Или......не? АЛБАНЦИ можеби беа?
Ајде глупости, „следбеници на радикалниот ислам„ ги нарекоа.
Место како што е веќе редно, да се каже вистината..

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Демек убијците биле Авганистанци и Пакистанци?
Беше спомнато дека убијците војувале на страната на радикалните исламисти/талибанци/Алкаеда во Авганистан и Пакистан,ама се со овдешно потекло.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
можи снимале сунети
Не е ништо чудно радикалните исламисти да ги снимаат ваквите убиства и после да ги качат на интернет. Тоа се случувало често, затоа е и можно да постојат снимки.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Демек убијците биле Авганистанци и Пакистанци?
Јас мислам дека се православни Македонци со исламска религија...:vozbud: Најсовршен одговор е овој нели? Се кладам така ќе испадне на крај...
МВР не кажува за да не избијат инциденти и пак малолетници да ги јадат стаповите и да си идат дома со скршени глави затоа што нивните родители не ги боли к*** за некој работи, а лошо е кога децата сакаат да глумат возрасни..

M

Mario Gómez

Гостин
Беше спомнато дека убијците војувале на страната на радикалните исламисти/талибанци/Алкаеда во Авганистан и Пакистан,ама се со овдешно потекло.
Користат што европа е во економска криза и целиот фокус е оттргнат од тоа, треба у секоја земја по еден Брејвик да ги разбуди од сонот и да почнат секаде вакви акции.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Слажем се да су исламски Албанци најагресивнији...али пројекат Велике Албаније није исламски пројекат, већ национални албански.
Ако Албанци не воле Македонце и Србе због вере...како онда трпе православне и католичке Албанце?
Међу Албанцима никад није било верских сукоба.

Зато тврдим да је албански екстремизам национални.
А, зошто тогаш Албанки од христијанска вероисповед коишто неможат да најдат маж Албанец христијанин одат во македонски и српски села да се мажат?Зошто не одат да се мажат за Албанци муслимани. а?Зошто Албанки муслиманки од Косово и Македонија не одат во Албанија да се мажат за Албанци христијани?Ниедна албанска муслиманска фамилија нема да даде ќерка на Албанец христијанин и обратно.Видовме како заврши таа Албанка муслиманка од Македонија којашто беше убиена од својот татко, затоа што дознал дека ќе се мажи за Албанец католик во Швајцарија.Ја застрела и неа и мајка и.;) Ти изгледа читаш само дневни весници, а а никогаш не си се движел помеѓу нив.
Кој те лаже дека никогаш немало верски инциденти во Албанија?

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
НЕКА КАЖАТ ОД КОЈА ЕТНИЧКА ГРУПА СЕ УАПСЕНИТЕ И КАДЕ СЕ РОДЕНИ. Инаку нигде не кажаа дека се луѓе од странство а чим не се дојдени од таму значи се од тука а чим се од тука се знае кој етничка заедница се борци за човекови права, и има традиција да убива недолжни македонци не им е првпат .

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ти требав нешто шо си ме цитирал?
Иначе и за дечкото шо ме бараше (појма неам кој беше)... кажи златен, ти треба нешто или немаш како да тепаш време, па ти требам јас за да си се покараме? Во ред би било и тоа, те разбирам до некаде, ама не веруваш дека ќе ти го пружам тоа задоволство, нели? :icon_lol:
А во врска со фатените убијци... би сакала да верувам дека тоа е вистината, но не можам. Не за друго туку не верувам во медиуми, не верувам во Гордана, а ни во било кој од фаците до и околу неа. Ако се лажам и ако сепак ги имаат убијците, се надевам ќе бидат храбри да им досудат како што доликува и ни малку понежно од тоа. Поздрав до наредните информации од Гоца.:)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Користат што европа е во економска криза и целиот фокус е оттргнат од тоа, треба у секоја земја по еден Брејвик да ги разбуди од сонот и да почнат секаде вакви акции.
Ако Брејвик сакаше да си ја освести јавноста требаше да си го впери оружјето кон тие кои прават такви зулуми,а не да убива деца.

Kajgana Shop

На врв Bottom