M
Moon Child
Гостин
Па да и затоа прашав, некако нејасно беше образложено.Јас не прочитав такво нешто, Авганистан и Пакистан се спомнати само во контекст дека убијците имале воено искуство таму.
Па да и затоа прашав, некако нејасно беше образложено.Јас не прочитав такво нешто, Авганистан и Пакистан се спомнати само во контекст дека убијците имале воено искуство таму.
Ти оправдуваш ли радикален исламизам-чисто ме интересира.
И да речеме,ако еден ден те соберат твојте браќа со бради да се тепаш за исламот,ќе земеш ли пушка?
можи снимале сунетиВиди го видеото,има камери и мемориски картички запленето..Сигурно не снимале роденден..
Како за кого, за мене КРИСТАЛНО ЧИСТО Е ОБЈАСНЕТО, ама све зависи од тоа што сакаш да разбереш, или во твојот случај не.Па да и затоа прашав, некако нејасно беше образложено.
Па тоа е намерно, во Арачиново, како што сите знаеме, живеат 99% Палестинци/Авганистанци.Па да и затоа прашав, некако нејасно беше образложено.
Беше спомнато дека убијците војувале на страната на радикалните исламисти/талибанци/Алкаеда во Авганистан и Пакистан,ама се со овдешно потекло.Демек убијците биле Авганистанци и Пакистанци?
Не е ништо чудно радикалните исламисти да ги снимаат ваквите убиства и после да ги качат на интернет. Тоа се случувало често, затоа е и можно да постојат снимки.можи снимале сунети
Јас мислам дека се православни Македонци со исламска религија... Најсовршен одговор е овој нели? Се кладам така ќе испадне на крај...Демек убијците биле Авганистанци и Пакистанци?
За 900 денари претепале некого во Штип.За 1000 денари у Гостивар или Тетово претепале Албанка-келнерка.
Користат што европа е во економска криза и целиот фокус е оттргнат од тоа, треба у секоја земја по еден Брејвик да ги разбуди од сонот и да почнат секаде вакви акции.Беше спомнато дека убијците војувале на страната на радикалните исламисти/талибанци/Алкаеда во Авганистан и Пакистан,ама се со овдешно потекло.
А, зошто тогаш Албанки од христијанска вероисповед коишто неможат да најдат маж Албанец христијанин одат во македонски и српски села да се мажат?Зошто не одат да се мажат за Албанци муслимани. а?Зошто Албанки муслиманки од Косово и Македонија не одат во Албанија да се мажат за Албанци христијани?Ниедна албанска муслиманска фамилија нема да даде ќерка на Албанец христијанин и обратно.Видовме како заврши таа Албанка муслиманка од Македонија којашто беше убиена од својот татко, затоа што дознал дека ќе се мажи за Албанец католик во Швајцарија.Ја застрела и неа и мајка и. Ти изгледа читаш само дневни весници, а а никогаш не си се движел помеѓу нив.Слажем се да су исламски Албанци најагресивнији...али пројекат Велике Албаније није исламски пројекат, већ национални албански.
Ако Албанци не воле Македонце и Србе због вере...како онда трпе православне и католичке Албанце?
Међу Албанцима никад није било верских сукоба.
Зато тврдим да је албански екстремизам национални.
Ти требав нешто шо си ме цитирал?Ете така.
Ако Брејвик сакаше да си ја освести јавноста требаше да си го впери оружјето кон тие кои прават такви зулуми,а не да убива деца.Користат што европа е во економска криза и целиот фокус е оттргнат од тоа, треба у секоја земја по еден Брејвик да ги разбуди од сонот и да почнат секаде вакви акции.