Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Треба полициско роварење низ Македонија и тоа длабоко.
Една куќа не треба да се остави во РМ се треба да се истресе до последно. Сега му е мајката, пукај вилици и собирај оружје, радикалните книги за потпалок во гз начукај им ги да горат живи. Во склоп на оваа акција , сега нема кој да не притиска, еден таков копук да не остане, на кој му се живее пеким, на кој не ете ја границата и ауф да ги нема.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Дел од приведените се во Полициска Станица Гази Баба !!!!!
Ама овие главниве изгледа се у МВР !!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
МВР : Се работи за професионални убијци

МВР : Пронајдено е големо количество оружје и доказен материјал

ЈАС : Или не биле професионални убијци или пак не е пронајден голем доказен материјал. Не може и двете објаснувања на МВР да се точни. Јас ако би убил некого не би го чувал дома истото оружје , смс пораките , кондурите ...
Oбичај кај радикалните исламисти да ги снимаат своите монстрозности, сигурно им нашле во камера или мобилен и снимка од ликвидацијата.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не ме интересира што биле, се ова за во логор или па да им се извадат органите и да им се дадат на деца што им треба за пресадување.

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Се надевам дека ситуацијата ќе остане мирна и стабилна и нема да има протести, гнев и сл. ствари од другата страна, само ме плаши тоа што сега некој од таа страна или пак од Брисел ќе рече дека полицијата премногу насилно се однесувала со притворениците ! ништо чудно :tapp:
Ама затоа оделе со камери. Таму се гледа колку насилно се однесувале. Многу паметно!

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Албанците христијани немаат никаква културолошка допирна точка со Потурците.Мислиш дека се сакаат и почитуваат меѓу себе?Сосем различни народи се .Албанците во Македонија и Косово исламот ги прави агресивни, а не националноста.Ти кога би влегол во џамија и кога би слушал што им проповеда некој локален Арнаут и што ги учи се ќе ти биде јасно
Така е ама проста раја како да им објасниш Албанците официјално се вртат дека се од Арвантиес-православни/католици луге кои живееле на просторите на Албанија, додека муслиманите Арнаути кои се од Азија немаат никакви крвни/верски допирни точки едни со други. Нит знаме нит бутур, они слават знаме на држава со која немаат допирни точки.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Ама затоа оделе со камери. Таму се гледа колку насилно се однесувале. Многу паметно!
Паметно ќе беше да пружеа отпор при апсење, па да се употреби сила и огнено оружје..
Да не се малтретираат судовите
И да се нагласи поента..дека ќе бидат стрелани, па кој е мангуп, нека проба. за наши 5, ќе стреламе 1000, па ќе се пребројуваме на крајот

Ама ај, кога нема тоа, добро е и ова

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Кога планирате да организирате протести за ослободување на приведените?
Не бе нека запалат Цркава еве ке ги пуштиме ние Христијаните

P

Princ

Гостин
A што ќе биде ако меѓу нив има некои со Македонско име?
Не верувам дека ќе има такви, очигледно е дека уапсениве се Албанци. Сега останува на полицијата да докаже дека тие се сторителите, и ако во тоа се успее - судот да ги осуди за монструозното дело.
Мислам дека делот со полицијата ќе е тежок според она што можам да го прочитам/видам. Башка што муџахединиве/вахабистиве слабо брада, нивна карактеристика/особина. Мојава е подолга. Изгледа се продолжува со дриблањето, иако се надевам сторителите/порачателите навистина да се фатени.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
МВР : Се работи за професионални убијци

МВР : Пронајдено е големо количество оружје и доказен материјал

ЈАС : Или не биле професионални убијци или пак не е пронајден голем доказен материјал. Не може и двете објаснувања на МВР да се точни. Јас ако би убил некого не би го чувал дома истото оружје , смс пораките , кондурите ...
Абе ајде ти баба ванѓа да не па да знаеш кој што требал да прави и зошто да не можат да се потврдат тие 2 работи заедно.

Kajgana Shop

На врв Bottom