Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.416
Поени од реакции
30.885
Србкиња ја викаат затоа што во едно нејзино интервју тврди дека ја обожава српската музика, и ептен се шернуваше по фејсбук после нејзиниот завршен збор за случајов.
Koe licemerie, 90 posto od Albancite napamet gi znaat najturbofolk pesnite i najglasno gi peat. :D

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.664
Поени од реакции
9.265
Да, иронијата да е поголема имаш право.
Не знам зошто слушате српски турбофолк, кога во вашето богато музичко наследство ги имате наркокоридите. Зошто неправедно сте ги запоставиле?

Eве оваа песна може да ја предложите за химна, со тоа што Калифорнија, Тексас, Аризона, Чикаго може да ги замените со Лазарат, Грчец, Велики Трновац и Приштина.

Последно уредено:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Србкиња ја викаат затоа што во едно нејзино интервју тврди дека ја обожава српската музика, и ептен се шернуваше по фејсбук после нејзиниот завршен збор за случајов.
Мајка ѝ има српско потекло.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.313
Поени од реакции
15.479
Цврц Милојко......човеколикиов обвинител дури сега ов го кажува.....а каде беше кога монструмот ширеше поинакви вести?????????????:boksix:

Русковска: Луѓе од УБК тврдеа дека има докази против обвинетите во „Монструм“
од Фокус 29.01.2021 21:38

Обвинителката за организиран криминал и корупција Вилма Русковска вели дека не е запознаена во детали со случајот „Монструм“. Но, како што истакна таа во емисијата „Трилинг“, припадници на УБК тврделе дека има доволно докази против обвинетите.
-Јас многу малку знам за предметот, кога беа приведувањата, јас тогаш бев со уште две мои колешки во МВР. Не можам да кажам детали за предметот ниту пак свое мислење, но кога го укинаа и кога разговарав со луѓето од тогашното УБК и полицијата тврдеа дека тие се тие луѓе кои го сториле тоа кривично дело и дека има доволно докази – изјави Русковска.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.731
Поени од реакции
35.555
Cisto se prasuvam sto ke se slucuvase denes, ako protestot bese obraten. Ako nie protestiravme protiv baranje pravda za ubienite momcinja.
Vaka bi izgledalo toa nekako.
Spasovski ke ja vklucese celo MVR, EBR,
Pendrakot i Zajko ke iskrsea vilici deka ova e maslo na anti EU Micko
Micko ke se ligavese Zajko da podnese ostavka.
Derala, Politiko i ostala bagra Najcevka, Pirovska, Joci ke se davea od toa kako se siri govor na omraza, kako treba da gradime sozivot i edno opstestvo za site.

A za denesniot protest od nivna strana molk od site. Site kjutat

Ete zatoa sme tamu kade sto sme, ete zatoa ke ne gazat i plukaat koj ke stigne, zatoa sto treba od niv da naucime sto znaci splotenost i edinstvenost.

D

Deleted member 53418

Гостин
Ќе не јебат и ќе не јебат и се така до бескрај додека не се иселат сите кои имаат шанса. И после ќе останат старциве да им објаснуваат што праи европска унија за нив

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
41.130
Све да им ебам на македонските политички партии што немаат муда да се спротистават на едно мочано племе. Ова да беше обратно до сеа ќе имаше еден куп уапсени и ебр ќе маваа каде стигнат. Спасовски пратил обични џандари да обезбедуваат, а во Вевчани цело Ебр беше да мава. По цркви идеа за сите празници за да не се собираат верници, а секој петок племето иде се клања никој ништо не превзема. Све да ви ебам прво на вас "македонски" партии што не донесовте на ова ниво, па после на овие козоебачи од учк.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.415
Поени од реакции
84.726
" Од МВР за денешното пукање велат дека се работи за употреба на пиротехника од страна на демонстрантите, како и дека се фрлало со камења и бекатон плочи. Скршени се шофершајбните на 4 полициски возила, Министерството за политички систем и влезната врата на објектот на МВР."

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.186
Поени од реакции
11.969
Грешката е направена во 2001, не од страна на војска/полиција туку од страна на политичари.
Оттогаш и оттаму па се' до тука само се движиме по една трасирана линија (поспоро или побрзо, во зависност од околности - локални и во поширок контекст).

А сето ова можеше и требаше да се реши така брзо и така лесно. ;)

Adorabella

Fisherman's Friend
Член од
24 јануари 2021
Мислења
26
Поени од реакции
63
Грешката е направена во 2001, не од страна на војска/полиција туку од страна на политичари.
Оттогаш и оттаму па се' до тука само се движиме по една трасирана линија (поспоро или побрзо, во зависност од околности - локални и во поширок контекст).

А сето ова можеше и требаше да се реши така брзо и така лесно. ;)
не сакаат да се реши

Kajgana Shop

На врв Bottom