- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.415
- Поени од реакции
- 84.726
многу знаел тој дека убива муслиман
(за у Виена зборам)
(за у Виена зборам)
Koe licemerie, 90 posto od Albancite napamet gi znaat najturbofolk pesnite i najglasno gi peat.Србкиња ја викаат затоа што во едно нејзино интервју тврди дека ја обожава српската музика, и ептен се шернуваше по фејсбук после нејзиниот завршен збор за случајов.
Да, иронијата да е поголема имаш право.Koe licemerie, 90 posto od Albancite napamet gi znaat najturbofolk pesnite i najglasno gi peat.![]()
Не знам зошто слушате српски турбофолк, кога во вашето богато музичко наследство ги имате наркокоридите. Зошто неправедно сте ги запоставиле?Да, иронијата да е поголема имаш право.
Мајка ѝ има српско потекло.Србкиња ја викаат затоа што во едно нејзино интервју тврди дека ја обожава српската музика, и ептен се шернуваше по фејсбук после нејзиниот завршен збор за случајов.
не сакаат да се решиГрешката е направена во 2001, не од страна на војска/полиција туку од страна на политичари.
Оттогаш и оттаму па се' до тука само се движиме по една трасирана линија (поспоро или побрзо, во зависност од околности - локални и во поширок контекст).
А сето ова можеше и требаше да се реши така брзо и така лесно.![]()
Nisto, mora na klada da gori.Мајка ѝ има српско потекло.
Само му кажав на Пуно зошто така ја викаат.Nisto, mora na klada da gori.