Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.052
Поени од реакции
7.002
Еве ви го и Серко Серков

Mirko Popov ‏@PMG_Recordings 33m
ako prekinat da vikaat GOLEMA ALBANIJA i slichni sranja, jas sledniot petok ke im se pridruzam na demonstrantite.
Добро бе вакви луѓе имаат ли мозок? Или анусот му е толку раширен што го шибаат за пари што и у мозок му влага? Муабетов да не беа племе и ја ќе протестирав. Па еве и да не беа племе за што ќе протестираш бе, против судска одлука со која психопати се стаени у доживотен затвор? Па деца убија бе не плишани мечиња. Е ради вакви немам твитер

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Толку беше се вратија во канализација поддржувачите на монструмите.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.653
Поени од реакции
88.418
Кои дудуци се овие од Република, незнаат еден асален наслов да стават

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ова е човекот што кажа дека би ги запалил сите цркви...:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Овој е дебил,треба да иде и да си завери кај нотар дека е дебил.Прво вика сега ќе бевме веќе во вселената стигнати да не беше црквата :tapp: ,изгледа поради читање атео-будистичка литература утнал одреден дел од историјата,а после уште па вика ќе сме се уназаделе со идеи како да се било против абортус.:facepalm:

Најбизарни расправи ми биле кога треба да се расправаш со некој атеиста кој е поголем атеиста зошто во суштина се расправаш кој помалку верува ,али од ваквиве модерни/хипстерски атеисти ми се сере веќе.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро бе вакви луѓе имаат ли мозок? Или анусот му е толку раширен што го шибаат за пари што и у мозок му влага? Муабетов да не беа племе и ја ќе протестирав. Па еве и да не беа племе за што ќе протестираш бе, против судска одлука со која психопати се стаени у доживотен затвор? Па деца убија бе не плишани мечиња. Е ради вакви немам твитер

Секогаш кога ќе стресат ваква глупост им викам, ваше дете ако некогаш убијат јас ќе пишувам вакви глупости. И не ми вратиле досеа. А коњот Лешоски што го знам од Вевчани уште што чоек е, што се ѕереше и смислуваше фори Ангел кога го убија треба да се надене прв на кол. Кој ќе го заќути моронов ќе гласам за него доживотно.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.611
Поени од реакции
9.241
Секогаш кога ќе стресат ваква глупост им викам, ваше дете ако некогаш убијат јас ќе пишувам вакви глупости. И не ми вратиле досеа. А коњот Лешоски што го знам од Вевчани уште што чоек е, што се ѕереше и смислуваше фори Ангел кога го убија треба да се надене прв на кол. Кој ќе го заќути моронов ќе гласам за него доживотно.
Од кај ги вадите овие идиоти? Искрено, никогаш немам слушнато за нив.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од кај ги вадите овие идиоти? Искрено, никогаш немам слушнато за нив.
Сегде ги имаш, твитер, фб, дури и на телевизија замисли :facepalm:

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.172
Поени од реакции
13.444
Тоа што никој од нашиве не излезе на „контрапротестов„ е најпаметен потег во последниве години. Конечно се уклучи мозокот и не се отиде по паметот на некој што не се знае ли дали е фејк профилот (y)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
На Лешоски закани му се дека ќе му ја украдеш јакната ќе се повлече. Плачат за глупости, а вакви работи оправдуваат. Со ваквите би одел у кафана без проблем, ама нив да ги печам.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Бобче, ај живеј си го животот.
Јас си го живеам животот, но дел од моето срце и живот е и мојата родна земја Мaкедонија за која нема да дозволам некои шлајмови да ја уништат ;):)

Kajgana Shop

На врв Bottom