Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Бобче, ај живеј си го животот.Ова човек да има еден топ што пука камења и да ги сотре сите вакви дивјаци...
Бобче, ај живеј си го животот.Ова човек да има еден топ што пука камења и да ги сотре сите вакви дивјаци...
Добро бе вакви луѓе имаат ли мозок? Или анусот му е толку раширен што го шибаат за пари што и у мозок му влага? Муабетов да не беа племе и ја ќе протестирав. Па еве и да не беа племе за што ќе протестираш бе, против судска одлука со која психопати се стаени у доживотен затвор? Па деца убија бе не плишани мечиња. Е ради вакви немам твитерЕве ви го и Серко Серков
Mirko Popov @PMG_Recordings 33m
ako prekinat da vikaat GOLEMA ALBANIJA i slichni sranja, jas sledniot petok ke im se pridruzam na demonstrantite.
Овој е дебил,треба да иде и да си завери кај нотар дека е дебил.Прво вика сега ќе бевме веќе во вселената стигнати да не беше црквата ,изгледа поради читање атео-будистичка литература утнал одреден дел од историјата,а после уште па вика ќе сме се уназаделе со идеи како да се било против абортус.Ова е човекот што кажа дека би ги запалил сите цркви...
Ти си број еден свит самер чајлд.Ова човек да има еден топ што пука камења и да ги сотре сите вакви дивјаци...
љом!
Секогаш кога ќе стресат ваква глупост им викам, ваше дете ако некогаш убијат јас ќе пишувам вакви глупости. И не ми вратиле досеа. А коњот Лешоски што го знам од Вевчани уште што чоек е, што се ѕереше и смислуваше фори Ангел кога го убија треба да се надене прв на кол. Кој ќе го заќути моронов ќе гласам за него доживотно.Добро бе вакви луѓе имаат ли мозок? Или анусот му е толку раширен што го шибаат за пари што и у мозок му влага? Муабетов да не беа племе и ја ќе протестирав. Па еве и да не беа племе за што ќе протестираш бе, против судска одлука со која психопати се стаени у доживотен затвор? Па деца убија бе не плишани мечиња. Е ради вакви немам твитер
Од кај ги вадите овие идиоти? Искрено, никогаш немам слушнато за нив.Секогаш кога ќе стресат ваква глупост им викам, ваше дете ако некогаш убијат јас ќе пишувам вакви глупости. И не ми вратиле досеа. А коњот Лешоски што го знам од Вевчани уште што чоек е, што се ѕереше и смислуваше фори Ангел кога го убија треба да се надене прв на кол. Кој ќе го заќути моронов ќе гласам за него доживотно.
Сегде ги имаш, твитер, фб, дури и на телевизија замислиОд кај ги вадите овие идиоти? Искрено, никогаш немам слушнато за нив.
На Лешоски закани му се дека ќе му ја украдеш јакната ќе се повлече. Плачат за глупости, а вакви работи оправдуваат. Со ваквите би одел у кафана без проблем, ама нив да ги печам.Секогаш кога ќе стресат ваква глупост им викам, ваше дете ако некогаш убијат јас ќе пишувам вакви глупости. И не ми вратиле досеа. А коњот Лешоски што го знам од Вевчани уште што чоек е, што се ѕереше и смислуваше фори Ангел кога го убија треба да се надене прв на кол. Кој ќе го заќути моронов ќе гласам за него доживотно.
Јас си го живеам животот, но дел од моето срце и живот е и мојата родна земја Мaкедонија за која нема да дозволам некои шлајмови да ја уништатБобче, ај живеј си го животот.
А па содржината им е ко песничка да рецитираат.Кои дудуци се овие од Република, незнаат еден асален наслов да стават